Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 24.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 24.12.21

Дневен хороскоп – петък – 24.12.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Възможно е да почувствате спад на енергията и жизнения тонус. Погрижете се за пълноценна почивка, вземане на витамини. Не позволявайте на емоциите да ви водят и се измъквайте от задълбочени обсъждания. Не бъдете твърде критични към ближните.

Телец – Не раздавайте мъдри съвети днес, особено ако не са ви поискани. Това е единственият начин да се избегнат сериозни неприятности. В любовта не потискайте излишно емоциите си. Трябва да помислите повече и за здравето си.

Близнаци – Днес избягвайте да влизате в спорове и не отговаряйте на провокации. Важно е да запазите спокойствие. Не се оставяйте на емоциите и не се поддавайте на импулсивни желания. Пазете си вещите, когато сте на многолюдни места като Молове.

Рак – Днес преобладава духовният аспект на живота. Не се противете на обстоятелствата. Оставете се на течението на потока и където ви отнесе. Дистанцирайте се от всичко, забравете за насъщните проблеми, потопете се в атмосферата на домашното спокойствие.

Лъв – Лунното влияние изостря чувствителността, разпалва страстта и освобождава емоции. Бъдете по-внимателни. Склонни сте да действате импулсивно и необмислено под влияние на собственото си настроение.

Дева – Звездите съветват да не налагате мнението си на другите и да сдържате своята импулсивност. Трябва да се контролирате, преди да кажете нещо, в противен случай не се изключват личностни сблъсъци.

Везни – Пестете жизнените си сили, които леко са намалели. Една промяна на обстановката ще ви повлияе значително добре на ума и тялото. Ще се почувствате прекрасно в компанията на близки или приятели.

Скорпион – Чувството за пропорция лесно може бъде загубено, така че може да се появи пълната гама от емоции. Най-често любимите хора стават жертва на капризите и недоволството ни поради вътрешното ни състояние.

Стрелец – Не се отказвайте да балансирате и хармонизирате семейният живот, защото точно това трябва да направите. Може да се помирите с човек, когото обичате и да му предоставите втори шанс, ако сте в обтегнати отношения.

Козирог – Луната в Дева ви прави позитивно настроени, излъчващи любов и радост. Мрачните мисли ще си тръгнат, чувствата ви ще се освежат, светът ще видите с нови цветове. Внимателно наблюдавайте случващото се, за да откриете добрите възможности.

Водолей – По Коледа може да се събудят противоречиви усещания, но в ума ви ще има място само за положителни и успешни мисли. Юпитер ви служи като защитен щит, който ще ви донесе радост. Ще се почувствате много по-добре.

Риби – Възможно е да преживеете някаква неприятна изненада. Бъдете внимателни в личните си отношения. Трябва да приспособите стремежите си към реалността, за да не получавате разочарования. 

Съветите на Фортуна

Денят има силна енергия. Подходящо е за активни действия, но без претоварване. Луната е намаляваща, жизнеспособността на организма е намалена, човек е по-малко активен, бързо се уморява, реакциите се забавят, затова не трябва да се захваща с дела, които изискват големи усилия. Действията трябва да бъдат насочени към завършване на нещата, да не се започват нови. Да се избягват прояви на гордост и високомерие.

Денят способства духовното израстване, затова днес е добре да се занимавате с медитации, духовни практики, да четете духовна литература. Благоприятно е за създаване на нови контакти и връзки.  В този ден може да зададете въпрос и да гледате към небето продължително. Във формата на облаците или чрез друг небесен знак може да намерите отговора.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати