Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 25.01.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 25.01.19

Дневен хороскоп – петък – 25.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща

Овен – Днес делата ви ще се нареждат благополучно. Няма да имате нито минута, за да се отегчите. Трябва да се свърши много работа. Вашето бързане и невнимание  може да ви създадат проблеми.

Телец – От трудови подвизи днес се откажете, защото това не е вашият ден. За вас сега е рутинната работа. Приятелските и любовните срещи ще са успешни и ще донесат много положителни емоции.

Близнаци – Ако животът ви в последно време е започнал да ви изглежда монотонен, този ден може да ви донесе нови впечатления. Нещо повече, влиянието на Луната ви дарява творческо вдъхновение. Но за радикални промени в живота, това не да е добра идея.

Рак – Вашата вяра в собствените ви идеи ще ви направи да изглеждате упорити в очите на другите, но вие имате право. Интуицията няма да ви заблуди, следвайте я. Трябва да се посветите на любовната си връзка и да укрепите отношенията с партньора си.

Лъв – Днес може да ви се родят много интересни идеи. Постарайте се да не губите умни мисли и споделяйте вашите планове с близките. Личният живот ще се съживи - понякога нови поклонници могат да бъдат намерени сред приятели, най-важното е да се оглеждате внимателно.

Дева – Днес ще се чувствате в добро разположение на духа, енергични и активни. Каквото и да решите да предприемете, все ще е за добро. Уговорете се с приятели да направите съвместно едно вечерно парти.

Везни – Днес мнозина ги очаква интересен ден. Зарадвайте околните  с нещо, изпълнявайте желания и бумерангът на добрите постъпки няма да ви остави да чакате дълго. Използвайте очарованието си по предназначение и не флиртувайте с всички наред.

Скорпион – Самочувствието ви нараства все повече. Вашият инстинкт ви води в правилната посока и никой не може да отнеме оптимизма ви. Има възможности за нови проекти в професионален план.

Стрелец –Ще проявите добра организация в работата, което ще доведе до по-голяма производителност. Не се включвайте в противоречиви ситуации и избягвайте всякакъв вид риск. Не се доверявайте на хора, които искат да ви привлекат с маска на лице.

Козирог – Вашият оптимизъм ще ви помогне да привлечете повече хора около вас и да оставите положително впечатление. Ще осъществите интересни контакти, които ще ви отворят нови врати. Денят е добър за всякакъв вид преговори в професионална област.

Водолей – Ще направите изводи за някои хора около вас, но не бъдете строги с осъждането им. Не се колебайте и покажете къде са вашите граници, които никой не трябва да ги пресича. В областта на любовта мнозина ги очакват приятни изненади.

Риби – Денят днес не е лош, но ще е леко напрегнат. Не вземайте решения под въздействието на емоциите. Недейте да нервничите, ако някой се опита да наруши вашите планове. Отървете се от тъжните мисли чрез среща с приятели.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Символ на деня е орелът. Време за високия полет, предназначено за активни, решителни и пробивни действия. Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Удачен за колективна работа.

Настроението се подобрява. Ден за самоизцеление и за размишления, в който можете да вземете важни решения. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка. Само съобразявайки се с Божествения закон за любов и справедливост, ние можем да се избавим от множеството злини и да си създадем свое щастие в пределите на грубото физическо съществуване.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати