Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 25.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 25.10.19

Дневен хороскоп – петък – 25.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Запазете спокойствие. Колкото по-малко се вълнувате, толкова по-успешен ще бъде денят. Опитайте се да не отлагате нищо за по-късно, без значение какво искате да направите.

Телец – Възможно е нещата да ви отнемат много повече време, отколкото сте планирали. Следобед е необходимо да бъдете с повишено внимание. Основното, което се изисква от вас, е да не бързате или да вземате важни решения в движение.

Близнаци – Може да усетите емоционален подем, желание за вътрешна промяна. Звездите ви съветват да бъдете внимателни с парите, защото не са изключени нестандартни ситуации. Избягвайте необмислените финансови действия.

Рак – Не е изключено да имате неочаквани затруднения днес. Благодарение обаче на способността си да общувате и да убеждавате, всяка ситуация можете да обърнете в своя полза. Не пренебрегвайте здравето си. Вземете профилактични мерки.

Лъв – Днешните успехи няма да са пропорционални на положените усилия. Необходима ви е някаква физическа дейност, за да можете да се освободите от натрупаната излишна енергия, която може да премине в лесна раздразнителност.

Дева – Може да се притеснявате от емоционални проблеми и трудно ще споделите с другите това, което чувствате. Добре е да почистите дома си, да се отървете от неща, които са загубили стойност и полза.

Везни – Днес е добър момент да сте по-близо до членовете на семейството, да се грижите за тях, да участвате в техните дела. Обърнете повече внимание на близките си, попитайте ги от какво имат нужда. Малките семейни радости ще направят деня ви по-приятен.

Скорпион – Днес се доверете на логиката,  не разчитайте на интуицията. Не се оставяйте чувствата да ви подведат. Денят е благоприятен, ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и с положителна настройка, но все пак не планирайте нищо важно.

Стрелец – Звездите ви даряват с много сила и енергия. Ако през последните дни сте били твърде сериозни, сега можете да си позволите да станете по-разкрепостени. Вашите желания и планове се променят бързо, изпитвате жажда за нови впечатления.

Козирог – Днешните обстоятелства ще изискват да бъдете по-организирани и да заемете конструктивна позиция. Не е изключено да се появят добри възможности, които не бива да пропускате без да сте ги преценили по-внимателно.

Водолей – Днес ще се откроят добри възможности. Ще преобладава доброто настроение. В някои моменти ще трябва да вземате бързи решения. Ще съумеете да превръщате всеки минус в плюс. Ще удържите някаква личностна победа.

Риби – Сега трябва да имате чувство за мярка, за да избегнете прекомерните разходи и прибързани решения, които могат да доведат до загуба. Бъдете нащрек! Има опасност някой да се опита да ви използва в своя полза.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергийно благоприятен ден. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Период, в който душевното състояние се отразява на здравето. Полезно е да се слуша музика, да се общува с близки хора, с роднини. Днес бъдете по-близко до своите близки, обърнете повече внимание на децата. Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното.

В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването на които може и да не подозирате. Всичко до един момент е хубаво, спокойно и изведнъж  да се появят раздразнение, гняв, злоба. Да се избягват критиките, иначе няма да се размине без конфликти. Проявявайте тактичност.

Постарайте се да не зацикляте върху конкретните жизнени и особено битови проблеми. Възможно е да намерите ненадейно изход от сложните ситуации. Лесно можете да намерите отговори на въпроси, които отдавна ви мъчат. Но при условие, че сте в спокойно състояние и не се поддавате на делничната суета и натрапчиви мисли, а откриете съзнанието си към възприемане на висшата космическа информация.  

След 16:01ч. не предприемайте нищо важно, не купувайте скъпи вещи.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети