Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 25.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 25.12.20

Дневен хороскоп – петък – 25.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен- Денят е благоприятен за активните, но добре обмислени ходове. Активизирате се на подсъзнателно ниво. Ще намерите оптимални решения на проблемите си. Много е важно всичко да правите точно навреме. 

Телец- Не отхвърляйте идеите и мнението на други хора. Сътрудничеството с тях само ще ви е от полза. Проявявайте повече уважение и внимание към противоположния пол и ще се радвате на успехи. 

Близнаци- Днес ще ви се предостави повод да проявите най-добрите си душевни качества. Трезвата оценка на действителността  и собствените възможности ще ви помогнат да постигнете желаното. 

Рак- Няма предпоставки за неприятности през деня. Дори ще премине в благоприятна атмосфера. В личния живот ще намерите успокоение и радост. Събитията и хората ще се пречупват през калейдоскопа на вашето възприятие. 

Лъв- Не изпускайте и за миг множеството дребни детайли, от които зависят големите неща. Промяната на тактиката ви ще се отрази доста по-благотворно върху делата ви. Не пренебрегвайте с лека ръка съветите на другите. В тях има доста резон. 

Дева- Денят е благоприятен за общуване и предвещава успех в любовта. Здравето е добро, ако изключим, че сте малко повече изнервени. Ще се наложи да промените маниера си на поведение, за да успеете в нещо. 

Везни- Успешното изразяване на вашите идеи, интереси и мнения, ще ви помогне в общуването. Днес сте приятелски настроени към останалите хора и доста възприемчиви към техните проблеми и чувства. 

Скорпион- В личен план нещата са относително спокойни. Подкрепата от близък човек ще ви насърчи да не се отказвате от плановете си. Ще трябва да се погрижите за множество дреболии. На път е да се осъществи ваше желание. 

Стрелец- Този ден ще донесе със себе си важен урок в изкуството на установяване на граници. Не забравяйте да обичате себе си, за да кажете „не“ на завишените изисквания на другите. Няма нищо срамно в това да се поставите на първо място. Тези, които наистина ви обичат, никога няма да ви изпратят в ада. 

Козирог- Ще се радвате на отлично настроение от самото утро. Този ден ще ви подари лекота и безметежност. Ще бъдете внимателни и грижовни към близките и семейството си, но въпреки това твърдо ще държите нещата да стават както кажете вие. 

Водолей- Търсете си източници за зареждане с енергия. Заемете се с нещо, което ви доставя удоволствие и отдавна не сте го правили. Не забравяйте за пълноценния отдих, който ще ви донесе само полза. 

Риби- Ще преживеете някои колебания, които ще се отразят на душевното ви състояние. Постарайте се да не сте толкова чувствителни и да не приемате навътре нещата. Проявете малко повече предпазливост, защото днес сте твърде доверчиви и податливи на чужди влияния. 

 

Съветите на Фортуна

Ако днес нещо успее да ви удиви - очаква ви щастие. Ако на излизане от къщи чуете детски смях или видите играещи деца - чака ви богатство. Птица прелетяла край прозореца се явява като знак, че ви очаква приятен сюрприз.

Подходящо е за уединение и молитви. Трябва да се изпълнят всички молби на другите, тогава и вашите молби ще бъдат чути и изпълнени. Не трябва да плачете и да се сърдите. Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето.

В това време духовни лъчи изпълват цялото земно кълбо с божествена светлина, която облива всеки човек на Земята, от най-малкия до най-големия без разлика. Весел празник!

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети