Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 26.02.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 26.02.21

Дневен хороскоп – петък – 26.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ден на промени, изпитания и изкушения. Постарайте се да не се поддавате на възникващите съмнения и неясни тревоги. Посветете деня на семейството или индивидуална дейност. Необходимо ви е да си съберете мислите си.

Телец – Денят може да бъде доста труден и напрегнат, особено първата му половина. Отменете всички визите и срещи. Не очаквайте помощ от другаде. Използвайте своя опит, доверете се на своите знания, интуицията и трезвия разум.

Близнаци – Първата половина на деня е напрегната. Не се опитвайте да решите всички проблеми и задачи веднага. Не се претоварвайте. Възможни усложнения в общуването с по-възрастни хора или роднини.

Рак – Вашето финансово състояние ще влияе върху по-нататъшните ви планове. Проблемите с децата изискват по-значителни финансови средства. За по-възрастните и по-болните хора претоварването и напрежението може да стане повод за стрес и заболявания.

Лъв – Бъдете внимателни и предпазливи, дръжте под контрол най-ценните си вещи, тъй като е голяма вероятността от кражба или загуба. По-важните дела пренесете за по-стабилно време. Занимавайте се с по-маловажни неща.

Дева – Вашият жизнен потенциал е на висота, обаче излишъкът от вътрешна енергия може да доведе до влошаване на отношенията с колеги или други хора. Внимателно се отнесете към разходите, покупките и финансовите операции.

Везни – Неблагоприятен ден. Опасно е физическото претоварване и напрегнатият умствен труд. Бъдете внимателни и не се поддавайте на никакви авантюри. Противопоказни са комерсиалните дейности и рискованите мероприятия.

Скорпион – Периодът е дисхармоничен и може да се окаже доста сложен. Може да бъдете подведени или измамени, затова внимавайте на кого се доверявате. Склонни сте да се поддавате на илюзии.

Стрелец – Днес самочувствието ви може да е понижено. Само предпазливостта и сдържаността ще ви помогнат да задържите позициите си в непрекъснато променящите се обстоятелства. Проблемите може да са свързани с финансови средства.

Козирог – Домашните грижи може да ви погълнат изцяло. По възможност въздържайте се от тежка храна и силни спиртни напитки. Храносмилателната ви система е уязвима днес. Помислете за собственото си здраве.

Водолей – Възможни са досадни недоразумения с хората, с които общувате. Въздържайте се от големи покупки и разходи. Отложете вземането на важни решения. Не е изключено странично влияние или субективна преценка да усложни ситуацията.

Риби – Ден за отдих, самоанализ и търсене на нови източници на енергия. Не е изключено да се появи желание да направите някакви корекции в личен план. Но не бързайте, възможно е да настъпят промени в последният момент.

Съветите на Фортуна

Денят до 17:08 ч носи силна енергия, която не може пълноценно да бъде използвана и търси изход да излезе. Сега лесно могат да се провокират всякакви спорове и конфликти. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно. Днес важи поговорката: „Да би мирно седяло, не би чудо видяло”. Нужна е повече предпазливост във всичко, бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и обръщайте внимание на околните.

След 17:08 ч енергиите се сменят и започва хармонично време. Благоприятната енергия подтиква духовните и творческите личности да проявят своите способности на най-високо равнище.

Общата задача на днешния ден е да се поддържа справедливост в проявлението на света. При всякакви ситуации е необходимо да се съблюдава спокойствие и уравновесеност. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето. Хубаво е за уединение.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети