Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 26.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 26.07.19

Дневен хороскоп – петък – 26.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Хората в този период са изключително чувствителни, лесно се впечатляват и до голяма степен склонни към негодувание

Овен – Старите проблеми могат да напомнят за себе си, чието решение ще изисква не само постоянство, но и находчивост, както и нестандартен подход. Вие ще намерите изход от ситуацията, но все пак понякога ще се съмнявате, ще чувствате несигурност.

Телец – Противоречив ден, който може да ви донесе вълнения. Намирате се между два огъня и поддържането на неутралитет е изключително трудно. Колкото по-сериозни сте в поведението ви, толкова повече шансове имате да постигнете успешно мироопазващата мисия.

Близнаци – Доверявайте тайните си само на най-близките хора, в противен случай по-късно ще съжалявате, че не сте си затворили устата. Споделяне на плановете също не трябва да има - поне докато не ги обмислите до най-малкия детайл.

Рак – Вие се справяте отлично с решаването на проблеми, които на другите изглеждат твърде сложни. Вярно е, че понякога е трудно, но не се отказвате, докато не постигнете желания резултат. Ще имате възможност да завършите работата, започнала по-рано.

Лъв – Търпението и умението спокойно да обосновете гледната си точка ще бъдат много полезни. Денят е страхотен, за да се отървете от всичко, от което сте уморени, да се справите с проблемите, които отдавна ви преследват

Дева – Струва си да се направите нещо за укрепване на семейните връзки. Любимият човек може да ви направи приятна изненада. Тежко физическо натоварване е нежелателно, може да се почувствате по-зле.

Везни – Денят е доста стресиращ. Нямате достатъчно самочувствие, така че искате да се откажете от всички планове. Но това не трябва да се прави, защото шансовете за успех са доста високи. Добре е, че има хора наблизо, които са готови да ви подкрепят и окуражат.

Скорпион – Много от проблемите, които ви безпокоят днес са пресилени, не бива да им отдавате голямо значение - малко по-късно те сами ще се решат. Междувременно не бързайте и не се опитвайте да извлечете максимална полза от ситуацията.

Стрелец – По-добре е да не планирате нищо сериозно и отговорно: вероятността от малки инциденти е твърде висока, поради което трябва да бъдете изключите внимателни. Вероятни недоразумения при пътуване, закъснения и други.

Козирог – Денят не е белязан от важни събития и големи промени, но като цяло ще бъде доста приятен. Ще има възможност: да завършите работата, започнала по-рано, за решаване на проблемите, върху които наскоро сте мислили, да се въведе ред във финансовата сфера.

Водолей – Ще имате плодотворен и успешен ден. Отварят се нови възможности и просто се нуждаете от малко решителност и постоянство, за да се възползвате от тях. Вероятни са приятни събития  или добри новини.

Риби – Денят е подходящ за почивка и за решаване на обичайни задачи. Не трябва да приемате нещо ново и сложно, защото ще ви е трудно да се съсредоточите и навреме да обърнете внимание на малките детайли.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Неутрален и сравнително пасивен ден. Опитайте се да изградите отношения с други хора без груба сила, чрез общуване. Най-добре е да не започвате нищо ново, а да продължите вече започналата работа. Денят е добър за зачеване, лечение и профилактика на здравето.

В четвъртата лунна фаза общата активност намалява. През този период е препоръчително да се намали физическия и психически стрес. Препоръчително е да се избягват конфликти, както в деловите, така и в личните отношения. Обикновено се увеличава вероятността от кавги и раздяла.

Хората в този период са изключително чувствителни, лесно се впечатляват и до голяма степен склонни към негодувание. Това състояние се отразява в сферата на бизнеса. Затова е желателно да отложите важните делови срещи в до следващата фаза на лунния месец.

Днес една нова прическа ще ви даде огромно количество енергия. Подстрижете косата, ако искате да запазите новата прическа за дълго време. Но, можете да предприемете подстригване само, ако искате да забавите растежа на косата и да укрепите корените й.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети