Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 27.08.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 27.08.2021

Снимка:

Овен – Има вероятност днес някой да ви нападне словесно, като ви припомни минали грешки. Всеки човек в даден момент от живота си се сблъсква с ревността или завистта на другите. Затова се пригответе и отвърнете на удара!

Телец – Бъдете внимателни и обективни. Няма значение каква работа вършите, стига да я вършите от сърце и давате всичко от себе си. Може да бъдете помолени да вземете страна в един конфликт! Най-добре е да останете неутрални.

Близнаци – През последните няколко дни работите усилено, така че забавете малко темпа днес. Някои подробности, които ще ви се сторят незначителни, могат по-късно да прераснат в нещо много по-голямо и проблематично.

Рак –Днес много неща ви се струват неправилни. Може да искате да се изолирате, за да можете да завършите една работа, но това няма да е възможно. Сякаш някакви невидими сили дестабилизират всичко.

Лъв – Пригответе се за стресиращ ден. Възможно е да се сблъскате с недоразумения в семейния кръг. Може да почувствате, че някой нарушава вашата територия и че влиянието ви е значително отслабено. Но нямате намерение да се отказвате.

Дева – Днес ще бъдете особено сериозни и внимателни. С всички сили правите това, което смятате за правилно. Време е да оставите настрана страховете си и да тръгнете по пътя на вярата в себе си. Това ще бъде много положителен преход в живота ви.

Везни – Вие сте по-премерени в действията си инстинктивно. Не се опитвайте да вървите по-бързо от музиката. Отидете сред природата и се отпуснете. Опитайте се да оставите цялата натрупана отрицателна енергия там. Заредете батериите си през следващите няколко дни.

Скорпион – Днес вашият ясен и практичен ум излиза на сцената. Отново ставате социално активни и по някакъв начин предстоящият уикенд ще бъде изцяло ваш. Мнозина ще бъдат обзети от романтично вдъхновение.

Стрелец – Тези дни ще имате „атака“ на иновативни идеи. Доверете се на инстинктите си, дори когато ви се струва нереално. Вдъхновението идва и си отива, затова го използвайте веднага щом се появи.

Козирог – Вие сте човек, който иска да изпробва всички идеи и да ги развие в собствена посока. Бъдете по-скромни, земни и по-практични. Денят на истинските постижения за тази седмица е петък. Вашият връх! Ще стигнете до хубаво начало на уикенда.

Водолей – Днес няма да сте в настроение за повърхностни неща. Петък няма да бъде лесен ден, защото нещата могат да изглеждат такива, каквито не са. Това, от което се нуждаете, е интелектуален разговор. Намерете някой, с когото можете да го направите.

Риби – Опитайте се да направите по-дълбока връзка със себе си. Взаимоотношенията (любов и приятелство) също са много важни. Ще сте склонни да поглъщате енергия от другите, затова се обградете с позитивни хора.

Съветите на Фортуна

Денят носи негативна енергия. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Ден на нашите заблуждения и грешки. Хората стават податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние.

Новите проекти и идеи, които се появяват в този ден са само съблазън и илюзия - те са неосъществими. Подходящо време за покаяние. Избавете се от ненужни привързаности. Запалете свещ и гледайте продължително живия пламък. Очите се засилват, а огънят изчиства аурата ви от негативна енергия. Всяка болест проявена днес се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още