Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 26.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 26.11.21

Дневен хороскоп – петък – 26.11.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Чувствате се динамични и това може да ви накара да предприемете някои инициативи, които ще се окажат наистина полезни за вас. Бъдете сигурни, че постъпвате правилно и че усилията ви ще доведат до правилните резултати.

Телец – Непредсказуем ден. В някои случаи може да се наложи да промените малко плановете си. Бъдете активни, но избягвайте бързането - днес можете лесно да преодолеете всички трудности, ако проявите характер и наблюдателност.  

Близнаци – Ако нещо не ви се получава, не се притеснявайте - звездите ви обещават изпълнение на вашите желания и късмет в скоро време. Проявете сила на характера и това ще ви помогне да преодолеете съществуващите проблеми.

Рак – Възможно е да настъпят промени към по-добро в отношенията с близките. Успявате бързо да намерите общ език с тях, да обсъдите много важни неща. Не е изключено и запознанство днес, което ще получи романтично продължение.  

Лъв – Денят обещава успех на тези, които активно са се захванали с важни проекти. По-добре да действате самостоятелно и да разчитате на собствени сили. Така ще можете по-бързо да постигнете целите си и да избегнете забавяне от страна на другите.  

Дева – Денят като цяло върви добре, но първата му половина не е лишена от преживявания и вълнения. Възможни са някои неприятни случки, досадни недоразумения, разминавания. За щастие всички проблеми ще бъдат решени бързо и скоро дори ще спрете да мислите за тях.  

Везни – Имате дарбата да увличате другите с думите си, да убеждавате събеседниците си със силата на вашите аргументи. Днес особено лесно ще ви се отдава това. Флиртът започнат на шега, може да възпламени страстта у двете участващи страни.  

Скорпион – Не е най-добрият ден за започване на важна работа. Много неща могат да се окажат по-сложни от очакваното и ентусиазмът ви бързо ще се изпари, ако не постигнете веднага първите си успехи. Можете обаче да завършите започнатото по-рано.

Стрелец – Не разчитайте днес на бърз успех, особено през първата половина на деня - по това време звездите ви съветват да обмислите отново плановете си. Добър ден за срещи, нови запознанства или общуване с тези, които са ви приятни.

Козирог – Не разчитайте на външна помощ днес - по-добре отложете трудните задачи и се заемете с по-обикновени. Не бързайте - много неща ще се променят или ще започнете да виждате обичайната ситуация от различен ъгъл.

Водолей – На работа изглежда сте изиграли картите си както трябва. Така че няма за какво да се притеснявате. Всичко ще се развие точно както сте се надявали и ще видите как мечтите ви се превръщат в реалност.

Риби – Днес е препоръчително да се заемете с неща, които постоянно отлагате. Останете съсредоточени в това, което правите. Ако ви е нужен съвет, потърсете го от приятели. Следобедът може да донесе изненади, включително и романтични.

Съветите на Фортуна

Обобщаващ ден - олицетворява завършеност в делата, мислите и чувствата. Насърчава ви да сложите последната черта в някои от вашите дела, които смятате да разрешите от дълго време, но по някаква причина още не сте. Най-често това може да са неща, свързани с някакъв важен, но неприятен разговор, погасяване на задължения или необходимост от извършване на ремонт в дома. Ако между вас и вашия избраник / партньор в живота има въпроси, които изискват разрешение, денят е подходящ за това. Също така това може да включва необходимостта от завършване на някои семейни дела.

Опитайте да направите равносметка на живота си до момента и да начертаете план за действие. Това може да включва всичко: повишаване на приходите, намиране на работа, придвижване нагоре по кариерната стълбица, насърчаване на здравето, личния живот или приятелствата. Денят ви дава възможност спокойно да обмислите по-добре мотивите и принципите си, да подредите своите и мисли и емоции, да направите важни изводи, които ще ви помогнат да постигнете целите си в бъдеще. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети