Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 27 май 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 27 май 2022

Дневен хороскоп – петък – 27 май 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днешният ден е силен за изразяване на вашата по-креативна или игрива страна. Ако днес има междуличностни конфликти, опитайте се да се поучите от тях, вместо да се връщате към старите модели на общуване, които ви задушават в дългосрочен план.

Телец – Ако не разпознавате и не уважавате нуждата си да постигнете мир със себе си, днес може да се почувствате неспокойни. Съсредоточете се върху коригирането на проблемните зони, но не се старайте да направите всичко незабавно.

Близнаци – Луната ви дава допълнителен тласък на мотивация, за да организирате живота си. Стремете се да търсите начини да освежите и оживите живота си в онези области, които са станали твърде скучни.

Рак – Може да има тенденция да се чувствате недооценени сега и макар че това може наистина да е така, работата по план за промяната е по-добре, отколкото да се натоварвате и да се стресирате. За щастие сте готови да отстраните проблемите.

Лъв – Напрежението днес вероятно е свързани с разочарование от усещането, че не контролирате или „знаете“ за събитията, случващи се в личния ви живот или връзки. Вашите амбиции или желание да останете на върха на нещата се нуждаят от овладяване, за да можете да си вземете необходимото време за почивка.

Дева – Вие влагате повече сърце в задълженията си, независимо дали на работа или домашните. Внимавайте за проблеми със самооценката, които пречат на способността ви да разпускате и да изразявате себе си свободно.

Везни – Луната се насочва към вашият слънчев осми дом за три дни. Време е да се свържете с чувствата си. Можете да го направите озаряващо, положително преживяване. Също така е време да следвате импулсите си, за да помагате и подкрепяте другите.

Скорпион – С квадратурата на Венера-Плутон, която влияе днес, може да усетите известно напрежение. Мисловните модели, които ви дърпат надолу, трябва да изчезнат. Изоставянето на идеи или планове, които вече не ви служат добре, в крайна сметка ще ви облекчи.

Стрелец – С транзита Венера-Плутон, който влияе днес, може да има обрати или усложнения с чувствата ви във връзка или проблем, свързан с парите и ресурсите, за които сте загрижени и това се отразява на настроението ви.

Козирог – Трябва да се справите с текущите дела и да довършите започнатото. Има смисъл да бъдете малко по-предпазливи с нещата и да запазите търпение при днешните напрегнати планетни транзити. Стремете се да бъдете гъвкави и готови да се адаптирате.

Водолей – Това е добър момент да придобиете различна гледна точка или някакъв баланс в живота си. Дълбокото удовлетворение може да дойде чрез вашата отдаденост на творчески проект или връзка и можете да откриете, че влагате много енергия в тези неща.

Риби – Изглежда, че чувствата ви днес и утре са малко по-дълбоки от обикновено и сте склонни повече да наблюдавате, а не да продължавате напред с планове. Все пак това е време, когато сте по-отдадени на работен или друг проект и е добре да вложите допълнителни усилия в специалните си занимания.                  

Съветите на Фортуна

Поверия на 27 май: Счита се, че от тази дата спират да духат северните ветрове. Също от този ден долитат лястовици, които се смятаха за предвестници на жегата. Добре е в този ден да засадите краставици. Вярва се, че ще има богата реколта.

Ако в този ден се спънете на прага, тогава трябва да пристъпите три пъти от крак на крак. Така ще привлечете късмет. Не бива да се връщате на половината път у дома, ако сте забравили важно нещо.

На 27 май: не можете да ходите в едни и същи дрехи цял ден. Не трябва да спят на една и съща възглавница съпрузите. Не трябва да разказвате на никого съня си. Не е добре да се прави ремонт в този ден. Ако на 27 май времето е слънчево, тогава ще има добра реколта от краставици. Ако на 27 май времето е студено и ветровито, лятото ще е студено. Дойдат ли лястовиците, ще има щастлива година. Ако лястовиците летят високо, тогава чакайте слънце и горещини.

 


Топ новини

виж още
Актуална тема