Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 27 януари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 27 януари 2023

Дневен хороскоп – петък – 27 януари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – По всяка вероятност този петък повечето от вас ще имат много поводи да са доволни от постигнатото. Ще имате добра възможност да се изпълнят очакванията ви и да приключите седмицата задоволително.

 

Телец – Няма съществени предупреждения за вас днес. Аспектите са благоприятни, за да се посветите на любовната сфера по начина, който ви подхожда най-добре и да осъществите поне едно желано действие. Насладете се.

 

Близнаци – Всичко върви по своя ред и се развива добре, затова трябва да сте в добро настроение, за да довършите започнатата за тази работна седмица работа. Денят е подходящ за общуване, излизане с приятели и почивка. Възползвайте се от това и се раздвижете най-сетне.

 

Рак – Днес трябва да се избягва агресивното поведение. Опитайте се да не разваляте този ден нито за себе си, нито за другите. По-добре е да прекарате няколко часа в мълчание, ангажирани с възстановяването на емоционалния баланс.

 

Лъв –Бързо ще реализирате всичко, което сте планирали за този петък, няма да има съществени пречки. Всички най-важни параметри за успешен работен ден са налице, само от вас зависи да финализирате всичко успешно.

 

Дева – В петък посрещате края на работната седмица много ангажирани в професионалната сфера, но и видимо в добро настроение преди уикенда. Това не е най-благоприятният ден за преследване на стари, неизяснени теми, важни за емоционалния ви живот, съсредоточете се повече върху бъдещите планове.

 

Везни – Много е лесно да забравите или объркате нещо, да изгубите от поглед детайлите, да се провалите заради грешките или небрежността на другите. Трябва да вземете важно решение и след като направите избора, увереността ви ще се върне.

 

Скорпион – Предстои страхотен ден за повечето от вас, за да се насочите в енергичния си ритъм към бизнес или други области. Имате повече от достатъчно енергия, но въпреки това я използвайте планирано и разумно.

 

Стрелец – Този петък не е много реалистично да очаквате някаква особена ангажираност и стартиране на нови делови инициативи, занимавайте се с приключване на текущите задължения. Имате съвсем реален шанс да постигнете целите си по напълно задоволителен начин.

 

Козирог – Ако имате силна воля, понякога е трудно за другите да пробият бронята ви и няма начин да познаете любовта, без тя да пробие сърцето ви. Време е да поемете дълбоко въздух и да отпуснете юздите. Конете вече са излезли от обора, а вие дори не сте облечени.

 

Водолей – Няма причина да не продължите днес там, където сте спрели вчера, отговорно и решително постигайки своите бизнес или други цели. Придържайте се към реалните факти с по-малко приказки и повече действия.

 

Риби – Днес в главата ви се въртят много варианти, така че трудно ще вземете решение. Изберете това, което най-добре отговаря на моментното ви настроение. Не се притеснявайте много, ако не свършите всичко по план, не е толкова лошо, ако нещо остане.

 

 

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес не е подходящо да се поставя начало на продължителни дела. Денят е удачен само за бързи и краткосрочни такива. Изисква се голяма организираност и отговорност в действията. В противен случай много позитивни тенденции може да не бъдат реализирани.

В този ден силата на казаните думи се увеличава многократно. Може да се появи желание да говорите много,  но е особено важно да следите какво казвате. Ако сте провокирани към излишен разговор - не се поддавайте. Също така, не участвайте в клюки, измислици и особено в осъждане на други хора. Всички думи белязани от дисонансни енергии, много бързо ще доведат до нежелани последствия и за този, който ги е казал. Благоприятно е да се казват молитви, мантри, позитивни утвърждения, благодарствени думи. Бъдете внимателни с даване на обещания.

Болестите започнали днес са лесно излечими. В този ден лесно можете да се простудите, а един охрипкавял глас и кашлица са предупреждение за това, че не вървите по правилен път.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети