Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 27.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 27.03.20

Дневен хороскоп – петък – 27.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела

Овен – Днес могат да възникнат трудности. Старайте се да запазите спокойствие. Докато не бързате и вземате добре обмислени решения, звездите ще подкрепят вашите начинания. Не е желателно да предприемате кардинални мерки.

Телец – Днес има толкова много работа, че е трудно да се намери време да се поглезите с нещо приятно. Имате достатъчно енергия, за да се справите с всичко, планирано за този ден. След като приключите със задачите, отделете време за своите желания.

Близнаци – Днес е добре да правите неща, които не предполагат особена отговорност. Действията, свързани с риск са противопоказани. Правете това, което ви харесва, намерете време да се отпуснете, да се забавлявате.

Рак – Вие не сте в хармония със себе си, затова денят може да не е много успешен. Възможно е да има недоразумения по време на работа. По-добре да не бързате с решения или действия. Дайте си време да разберете ситуацията, за да решите как да действате по-добре.

Лъв – Колкото по-бързо определите целите и приоритетите си, толкова по-добър и по-продуктивен ще бъде този ден. По-добре е да се избягват споровете, те не са конструктивни и само губят излишно време и отнемат енергия.

Дева – Възможно е да има промени, които да ви накарат да се замислите. Не всичко е толкова очевидно, колкото изглежда на пръв поглед. Детайлите и нюансите определят същността на случващото се и по-нататъшното развитие на нещата.

Везни – Ставате необичайно чувствителни и сантиментални. Някои от вас ще имат желание да направят малки, но приятни промени в домашната атмосфера, да обновят интериора или да приготвят специална вечеря, да съберат близките си.

Скорпион – Денят не е от най-леките, но вашата активност и решителност ще ви помогне да се справите без труд с всички задачи и да постигнете целите си. Днес може да се заемете с уреждане на семейните въпроси.

Стрелец – Трябва да бъдете подготвени за допълнителна работа през този ден. Вероятно ще се наложи да съвместите движението напред с реорганизацията на предишните правила, което ще доведе до решаване на паралелни проблеми (задачи).

Козирог – Емоционалният фон днес е малко вероятно да бъде спокоен и безметежен, особено от следобед нататък. Възможни са непредвидени промени в плановете.  Важни са сега отношенията с колегите и началниците ви.

Водолей – Още от сутринта се опитайте да организирате по-добре работата си: например да разработите конкретен план за действие през деня. Не се изключват търкания с колеги, познати или други хора.

Риби – Може би поради някои лични проблеми, ще се почувствате неспокойни. Бихте искали да намерите повече душевен покой. Споделете тревогата си с близък човек, тогава ще почувствате облекчение.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Време за избор и приемане на добре обмислени решения. Десет пъти помислете преди да вземете решение. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Не се препоръчва да пребивавате на места, където има хора, избягвайте колективната работа.

Добре е да се общува с по-възрастни роднини, хора, които ни учат на нещо, да се прочете мъдра книга. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Препоръчва се пасивност, уединение. Хубаво е в този ден да се потърси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи.

Първата половина на деня е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само благодарение на дипломатичност и добронамереност може да се избегнат конфликтите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети