Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 28.02.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 28.02.20

Дневен хороскоп – петък – 28.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики

Овен – Бъдете нащрек. Днес може да възникне някаква не особено приятна ситуация поради напълно нелепа грешка. Така че внимавайте и по-добре не се прозявайте. Избягвайте да се занимавате с финансови въпроси.

Телец – Бъдете внимателни и обмисляйте всяка стъпка, която предприемате. Вслушайте се в интуицията си, тя ще ви помогне да вземете правилното решение. Старайте се да сте прилично сдържани.

Близнаци – В края на работната седмица мнозина се чувстват вече изморени. Имате нужда от сън  и почивка. Старайте се да си осигурите тези привилегии за себе си, в противен случай рискувате да се докарате до емоционално „прегряване”.

Рак – Стойте далеч от неприятни хора. Днес те ще бъдат особено неприятни и наистина могат да ви разстроят. При това незаслужено. Прекарвайте повече време на открито. Нужно ви е да „проветрите” мозъка си.

Лъв – Радвайте се на този светъл и приятен ден. Заслужавате го. И Луната ще помогне за това. Важното е да не се съпротивлявате на влиянието му и да не вървите срещу него. Препоръчва се да се отпуснете и да се посветите на някои приятни неща, които носят радост.

Дева – Ако усещате, че не можете да контролирате чувствата си днес, тогава по-добре изобщо нищо да не правите. Просто се опитайте да се разсеете  с някои приятни занимания, с разговори с близки хора.

Везни – Възможно е този ден да преразгледате напълно своя мироглед и възгледи за живота. За да бъдат трансформациите положителни, опитайте се да не показвате излишни емоции. Старайте се да оцените принципите си обективно, сякаш се гледате отстрани.

Скорпион – Може да бъдете подложени на промени в настроението. Именно това може да се превърне в основен проблем в днешния ден. В такъв момент става по-трудно да действате, да вземате правилни решения.

Стрелец – Днес ще се чувствате леки като перо. Всичките ви притеснения и проблеми  ще отстъпят на по-заден план. Не мислете за тях и се старайте да не задълбавате в никакви негативни разговори.

Козирог – Дори да се разпадне целия свят, вие трябва да останете спокойни. Днес спокойствието и вътрешното ви ядро ще бъдат ключът към вашия успех. Така че бъдете твърди като истински кремък.

Водолей – Като цяло денят ще е доста нестабилен, но в това дори може да има някакъв чар. Днес може да се случи нещо сериозно и вашата реакция трябва да е моментална. Открийте положителните аспекти в случващото се.

Риби – Днес ще изпитвате някакви промени, които засягат предимно вътрешния ви свят. Мислете по-малко за всякакви абстрактни неща. Спецификата на деня ще ви помогне за това. Ето защо слезте на Земята и мислете по-трезво.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

От 05:26 ч. до 09:31 ч. Луната се движи на празен ход – нищо важно да не се започва.

Ден на благодат и любов. Подходящ е за даване на прошка. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Нараства възможността да се материализират идеите, а също така има и възможности за разширение на контактите.

Открива се канал за непосредствена връзка с висшите закони. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация.

Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Полезна е дихателната гимнастика и процедури по подмладяване. Днешното ви състояние е добър индикатор на здравословното и емоционалното ви състояние.

Днес не си давайте на никого личните вещи. Счита се, че човекът на когото ги дадете, може да ви отнеме покоя и късмета и те ще изтекат като вода. Добре е да видите бели облаци, да чуете камбанен звън.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати