Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 28.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 28.06.19

Дневен хороскоп – петък – 28.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят не е лишен от трудности, но вие сте в правилната позиция, така че можете спокойно да се заемете с насъщните си задължения. По-скоро ви очакват приятни занимания, грижи, емоции. Не се отказвайте от удоволствието да си организирате малък празник, защото забавлението ще ви бъде от полза.

Телец – Неспокоен, но изключително интересен ден. Събитията често се развиват по изненадващи и странни начини - нещо, което никой не е очаквал да се случи. Но вие бързо се ориентирате в ситуацията, бързо се придвижвате напред, вземате правилните решения

Близнаци – В усилията си да повишите ефективността си и да свършите бързо работата, започвате да бързате и следователно да правите грешки. Вие също като всеки друг, понякога трябва да се отпуснете, за да не стигнете до преумора.

Рак – Има много причини за вълнение, но е по-добре да се опитате да прекарате този ден спокойно. Докато запазвате самообладанието си, всичко ще върви добре.Опитайте се да прекарате повече време с децата и семейството. Домакинските грижи няма да са толкова досадни.

Лъв – Днес вие сте особено очарователни и в състояние да събудите симпатия у всеки. Отпуснете се. В този ден е по-добре да не правите нищо особено важно. Малко вероятно е да успеете да свършите това, което сте планирали.

Дева – Първата половина на деня е благоприятна за работа, изискваща внимание и точност. Вечерта е подходяща за релаксираща почивка. По това време си струва да ограничите комуникацията: ще се разбирате с близките си добре, но ще бъде трудно да намерите общ език със странични хора.

Везни – През този ден ще можете да контролирате по-лесно емоционалните си прояви, настроението ви ще бъде равномерно, спокойно. Може да ви вкарат днес в ролята на добрия “съветник” и “спасителят на ситуации”.

Скорпион – Благоприятен ден за по-сложни въпроси и дела, които изискват специално внимание, търпение, способност за сравняване на факти и правилни заключения. Вие сте наблюдателни, не изпускате от поглед нищо, забелязвате грешките на другите.

Стрелец –Във всичко се ръководете от здравият разум. Не се оставяйте да ви подвеждат. Ако отделите време да го прекарате с хора, които са приятелски настроени към вас и ви се радват, ще се заредите с много енергия.

Козирог – Един сравнително добър ден ви очаква. Подходящ е за общуване с приятели, както и с хора, които споделят вашите интереси. Не са изключени неочаквани интересни предложения. Нещо, което наистина ще ви вдъхнови.

Водолей – Денят ще протече като цяло добре за повечето от вас. Ако общувате със стари приятели, не е изключено да се появят общи планове. Възможни са удачни съвпадения, приятни изненади, промяна към по-добро, макар и минимална.

Риби – Вършете постъпки само с чисто сърце, без никакво лукавство. Възможно е да се случи удивително съвпадение, което ще е за добро. Не пропускайте възможността сами да се зарадвате като направите някои непланирани покупки или да посетите интересни места.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Не са препоръчителни контакти и проява на активност. Не е толкова важен видът на дейностите, а темпа на работа. Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни движения. Нови дела не се започват, но могат да се довършват старите.

Хубаво е да се прекара в уединение и размишления. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост да се проявява.

Препоръчителни са очистителните процедури. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети