Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 28.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 28.08.2020

Дневен хороскоп – петък – 28.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес обективно преценявате събитията, убедително излагате мислите си и изисквате нужното уважение от другите. Семейните дела вървят добре, но никой не е имунизиран срещу недоразумения, така че са напълно възможни.

Телец – Може би някой около вас ще направи забележка, че трябва да бъдете по-сериозни и да сте отговорни. Не приемайте критиката твърде лично, освен това не се доверявайте на цялата информация, която получавате. 

Близнаци – Влиянието на Луната предвещава добри шансове, които се отварят чрез комуникация. Промяната предстои и се чувствате готови за това. Днес е подходящ ден за осъществяване на нови връзки, както в бизнес общността, така и в личен план.

Рак – Денят може да бъде успешен, ако можете да балансирате потоците на противоречиви планетарни енергии. Потърсете поддръжници, приятели и съмишленици, които ще помогнат и ако е необходимо ще защитят вашите интереси.

Лъв – Звездите ви съветват да бъдете по-внимателни във финансовите въпроси. Има възможност за увеличение на разходите, включително непланираните. Отпуснете се и опитайте да погледнете на ситуацията от различна гледна точка. 

Дева – В днешният ден можете да се срещнете със съдбата си дори в тълпата или на път за работа. Гледайте да не се разминете без да сте разбрали. Ще се появят нови хрумвания как да увеличите доходите си.

Везни – Планетарните влияния са противоречиви, могат да ви донесат късмет и в същото време не са изключени неприятности. Някои процеси ще протичат тайно от вас. Възможна конфронтация с някого или нещо. Погрижете се за портфейла си, приемете събитията спокойно. 

Скорпион – Денят е нестабилен и в резултат обстоятелствата може да не се развият в посоката, която сте планирали. Планетарните влияния са противоречиви, затова звездите ви съветват да бъдете внимателни, да избягват бързането и необмислените действия.

Стрелец – Идеите ви идват бързо и си тръгват също толкова бързо, че е трудно да се решите на какво да се посветите. Всяка мисъл ви се струва блестяща. Можете да летите далеч на крилете на фантазията, но не си мислете, че е също толкова лесно да превърнете мечтите си в реалност. 

Козирог – Денят е подходящ за обмисляне на перспективите за бъдещето, определяне на вашите очаквания и приоритети. Преразглеждането и преоценката на миналото може да промени настоящето.

Водолей – Благоприятен ден за общуване. Дори и най-трудните въпроси могат да бъдат обсъдени днес, като същевременно трябва да се избягват конфликти, взаимни претенции и оплаквания. Не се изключват запознанства, което ще бъде изключително полезно за вас.

Риби – Денят е перфектен да се ангажирате с текущите си дела. Бъдете тактични и деликатни. Имате шанс да повишите доверието към себе си и да намерите общ език, дори и с най-неподатливите хора.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е благоприятен за всякакви начинания. В житейски условия късметът ще ви придружава. Много добър ден за началото на всякаква умствена и физическа работа, комуникация с приятели, колеги, роднини. Енергията вече е предостатъчна и основното мото на този ден е съзиданието.

Успехът ще е спътник на мнозина. Ден, в който се осъществява връзка към тайните източници на знание. Възможни са интуитивни прозрения и озарения, човек може да придобие разбиране за собствения си път, за смисъла на живота. Много от нещата хората започват да правят интуитивно, несъзнателно.

Днес космическата енергия е способна да пробуди скритите резерви в човека и да го преобрази напълно. Прекрасно време, за работа върху себе си. Подходящо за активни действия, но при условие, че ще бъдете внимателни и предпазливи - не се претоварвайте, за да не изразходвате напразно силите си. Да не се предприемат рисковани дейности. Избягвайте спорове и провокации.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати