Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 29.10.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 29.10.21

Снимка:

Овен – Денят обещава да бъде приятен и интересен за тези, които искат да бъдат креативни. Не се отказвайте от пътувания и срещи с приятели - те обещават да бъдат продуктивни и да ви носят полза. Някои Овни ще трябва да променят плановете си.

Телец –Едва ли днес ще успеете да решите проблемите и трудностите, които срещате. Звездите ви обещават късмет, ако обективно прецените възможностите си. Обърнете повече внимание на близките си. Старайте се да не предизвиквате скандали.

Близнаци – Пазете се от прибързаност и не влизайте в конфликт с тези, които ви дразнят - вероятно вашите проблеми няма да продължат дълго и ще бъдат бързо разрешени, ако не действате грубо към другите. По-добре се наслаждавайте на внимание и любов, но от безопасно разстояние.

Рак – Днес най-добре ще е да си почивате, защото така или иначе няма да сте особено ефективни. Нещата няма да се получават лесно. Бъдете търпеливи. Пазете се да не се забърквате в ненужни конфликти. Агресията се носи във въздуха.

Лъв – Благоприятен и спокоен ден, при условие че не се намесвате в конфликтите с други хора и не проявявате агресия. Не се месете в чуждите работи - днес може да ви се отрази зле. Ще трябва да се обърне повече внимание на детайлите в работата.

Дева – Днес ключовата дума ще е „работа” – без да полагате усилия, нищо няма да се получи. Бъдете по-внимателни при сключването на сделки и договори – някои от тънкостите ще изискват от вас да сте по-финансово грамотни. Възможно е да стигнете до някакви разкрития.

Везни – Не се чувствайте виновни, ако ви се прииска да си помързелувате. Днешният ден не е подходящ за работа и за сериозни занимания, така че по възможност си почивайте повече и отложете за друг ден изпълнението на важните задачи.

Скорпион –Денят ще се развие добре, стига да проявите характер и да спрете да прехвърляте чувството за отговорност към другите. Звездите ви обещават нови и неочаквани събития, така че се опитайте да проявите воля и да устоите на изкушенията.

Стрелец – Труден и напрегнат ден. Днес ще се съмнявате в правилността на действията си и може неочаквано да промените плановете си за бъдещето. Някои ще повярват на примамливи предложения, но звездите ви съветват да не прибързвате.

Козирог –Добре е, ако имате възможност да се уедините и да обърнете поглед навътре към себе си, към душевните си преживявания. Много неща няма да зависят от вас, така че не си правете планове и бъдете по-толерантни към самите себе си.

Водолей – Не се захващайте с нови неща - могат да възникнат непреодолими трудности по пътя към изпълнението на вашите планове. Може да се сблъскате с неочаквани неприятности и кавги, бъдете подготвени за всичко.

Риби – Днес вероятността от приятни изненади се увеличава, особено на обществени места. Нещата в любовния ви живот вървят добре. Каналите за комуникация между вас и вашия партньор са отворени и можете открито да обсъждате всеки въпрос, който ви вълнува.

Съветите на Фортуна

Активността от предните дни се сменя с по-спокойно, дори апатично състояние. Намалява енергията и това може да засили енергийният вампиризъм (в повечето случаи несъзнателно), затова не допускайте негативно влияние около себе си. Не общувайте с нервни, неприятни, критично настроени лица. Избягвайте провокациите и да влизате в спорове и скандали, това е един от лесните начини за набавяне на липсваща им енергия. Избягвайте местата, където има струпване на много хора.

Направете си равносметка за изминалите три четвърти от лунния месец, дали сте изживели правилно това време, направихте ли всичко, което сте искали, израснахте ли духовно? Ако правилно сте живели, днес ще ви се открие някаква мъдрост. Ще постигнете освобождение от ограничения на света, ще откриете нещо ново в себе си.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема