Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 29.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 29.11.19

Дневен хороскоп – петък – 29.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Темпото на събитията става по-бързо. Може би днес ще има пречки, които трябва да бъдат преодолени. Подхождате към задачите на този ден с цялата отговорност. Постоянно си напомняте, че трябва да направите всичко максимално добре.

Телец – Денят може да е труден, но не може да се нарече лош. Ще постигнете целите си и всичко, което сте си набелязали. Ще ви отнеме малко повече време и усилия, но няма да изоставите плановете си. Може да предприемете новите неща.

Близнаци – Някои задължения днес изглеждат твърде досадни. Може да се наложи да извършите нещо непланирано. Опитайте се да намерите положителни моменти в ежедневните обстоятелства. Няма да ви липсва внимание от страна на противоположния пол.

Рак – Преобладава влиянието на положителните тенденции. Денят обещава да бъде ползотворен и интересен. Вие се справяте чудесно с най-различни неща. Ако искате да направите силно впечатление на някого, просто не можете да намерите по-добро време за среща.

Лъв – Ще има много напрегнати и противоречиви моменти, но ще бъдете доволни от това как ще се развият събитията в този ден. Вашето чувство за отговорност е достойно за уважение, но не забравяйте и за себе си. Позволете си поне малко удоволствие.

Дева – Имате склонност да придавате прекалено голямо значение на малките неща, да правите от мухата слон. Вижте обстоятелствата отстрани, възможно е вашето безпокойство да е напразно и решението на проблема да бъде много просто.

Везни – денят ще премине добре, ако стоите далеч от онези, които обичат да критикуват, да посочват грешки и недостатъци. Такива хора сега са особено опасни, а комуникация с тях отровна всяка минута.

Скорпион – До края на деня ще решите много проблеми. Работата с документи обаче може да ви изнерви. Старайте се да не възникне конфликт с близки хора. Финансови проблеми също може да ви притеснят поради непланирани разходи.

Стрелец – Благоприятен ден, който може да донесе положителни преживявания. Може би някой наистина се нуждае от подкрепа, но не забравяйте за себе си, така че състраданието да не навреди на вашите собствени интереси.

Козирог – Денят носи промени към по-добро. Бъдете готови да действате решително, за да не пропуснете своя шанс. Не губете времето си за маловажни неща. Насочете вниманието към детайлите. Възможно е да получите добри новини.

Водолей – Денят е подходящ за разширяване на контакти и обмяна на идеи. Може да се появи желание да направите нещо нестандартно. Вечерта отделете време не само за домакински дела, но и за релакс.

Риби – Не е лесно да се намери общ език с другите, но вие сте тактични и деликатни, така че ще се справите със задачата перфектно. Ще бъде възможно да се помирите с онези, с които сте в конфликти. Активно помагате на тези, които са в затруднено положение.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Време за избор и приемане на добре обмислени решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Не се препоръчва да пребивавате дълго време в шумни тълпи, изобщо избягвайте както колективната работа, така и местата, където има много хора.

Добре е да се общува с по-възрастни роднини, учители, да се прочете мъдра книга. Ден за укрепване на семейните връзки и за занимания с домашните дела. Препоръчва се пасивност, уединение.

Хубаво е в този ден да се потърси прошка, да се оправят грешки, да се търсят загубени вещи. Десет пъти помислете преди да вземете решение. Първата половина на деня е по-благоприятна. Носи душевно равновесие. Втората половина затормозява позитивните тенденции и само благодарение на дипломатичност и добронамереност може да се избегнат конфликтите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети