Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 3 февруари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 3 февруари 2023

Дневен хороскоп – петък – 3 февруари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят изисква необходимото внимание. Въздържайте се от прибързани действия. Опитайте се да планирате всичко, което имате да правите, използвайте пътя на дипломацията в най-голяма степен, за да избегнете всякакви разногласия с хората около вас.

Телец – Днес се нуждаете от повече самоконтрол, търпение и сдържаност. Не се оставяйте на нервността си и избягвайте неприятните ситуации. Можете да правите каквото искате, но трябва да вървите с дипломацията напред, за да маневрирате успешно.

Близнаци – Звездите предупреждават да проявите повече внимание при всеки нов ход, който мислите да направите, защото сте склонни към импулсивни действия, които могат да ви доведат до грешни ситуации и изводи.

Рак – Късметът е с вас, така че не се колебайте да поемете нужната инициатива и да започнете с ново начало! Стойте максимално далеч от места, където има напрежение и избягвайте многото излишни думи с познати.

Лъв –Времето е подходящо за реконструкция и действия. Ако успеете да запазите самообладание, ще можете да видите някои ситуации по-спокойно и в техните истински измерения. По въпроси, които са проблемни и застояли, потърсете нови подходи за решение.

Дева – Днес се въздържайте да не предприемате прибързани действия. Трябва да се възползвате от възможностите, които могат да възникнат пред вас. Не се намесвайте в делата на другите, ако не сте били помолени да го направите.

Везни – От днес можете да предприемете някои съществени промени в живота си и да забравите за старите тактики, които могат да ви върнат назад в хода на вашите планове. Разтворете криле и гледайте на нещата пред себе си с повече оптимизъм.

Скорпион – Днес вашето мислене ще бъде ясно и реалистично, което ще ви помогне значително да се справите с някои ситуации.  Контролирайте чувствителността си и оставете емоциите си настрана, за да не направите грешни стъпки.

Стрелец –Днес поради вашите незабавни и ефективни действия, ще можете да реагирате правилно на всяко обстоятелство и ситуация! Събитията, които се очакват през деня, ще ви донесат вълнение, обновление, радост и благополучие!

Козирог – Нещата изглежда ще вървят както желаете - хармонично и спокойно, факт, който ще ви помогне да вземете правилни решения и да имате хубав ден. Негативните ситуации свършват до тук и решенията идват главно с помощта и подкрепата на хората около вас!

Водолей –Днес ще се откроявате със спокойния си вид, практичност, проницателност и логичност, качества, които ви служат перфектно. Успешно ще можете да изпълните много от задълженията си, но и да постигнете цели, които сте си поставили.

Риби – Денят ще ви направи много емоционални и раними. Належащ семеен въпрос намира своето решение. Колкото и положителен да е този период и колкото и възможности да ви бъдат представени, знайте, че трябва да също и да си почивате.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Въздържайте се да спорите и да изяснявате отношения. Това е хармоничен ден, в който всякакви негативни емоции могат да нанесат вреда. Ритмите на деня настройват към вибрациите на космическата любов и енергията на доброто. Хубаво е да подадете милостиня, да нахраните птиците и животните, да поканите гости или сами да отидете. Към вас могат да се върнат хора или ситуации от миналото. Безполезната информация следва да се избягва, тъй като затормозява разума и човек трудно може да стигне до правилният избор. Болестите започнали в този ден биват опасни. Не е добре да се гладува, защото стомаха сега се нуждае от натоварване. Избягвайте пъстрите и крещящи цветове.

Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети