Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 30 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 30 септември 2022

Дневен хороскоп – петък – 30 септември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – В този ден ще можете обективно ще преценявате събитията, убедително ще излагате мислите и аргументите си, но ще изисквате нужното уважение от околните. Семейните неща вървят добре, но никой не е имунизиран срещу недоразумения, така че са напълно възможни.

Телец – Вероятно някой около вас ще ви отправи забележка, че трябва да бъдете по-сериозни и по-отговорни. Не приемайте критиката твърде лично. Освен това не се доверявайте на цялата информация, която получавате. Проверявайте!

Близнаци –Днес е подходящ ден за осъществяване на нови връзки, както в бизнес общността, така и в личен план. Влиянието на звездите ви предвещава добри шансове, които се отварят чрез комуникация. Промяната предстои и се чувствате готови за нея. 

Рак – Денят ще бъде успешен, ако успеете да балансирате потоците на противоречивите звездни влияния. Потърсете поддръжници, приятели и съмишленици, които ще помогнат и ако е необходимо ще подкрепят вашите интереси.

Лъв – Днес съветът към вас е да бъдете по-внимателни по финансовите въпроси. Има вероятност за увеличение на разходите, включително тези, които не са планирани. Отпуснете се и опитайте да погледнете на ситуацията, която ви вълнува от различна гледна точка. 

Дева – В този ден има вероятност да се срещнете със съдбата си дори в тълпата, зад ъгъла или на път за работа. Внимавайте да не се разминете без да усетите. Ще се появят нови хрумвания как да увеличите доходите си.

Везни – Звездните влияния са противоречиви, могат да ви донесат късмет, като в същото време не са изключени неприятности. Някои процеси ще протичат тайно от вас и няма да имате контрол над тях. Възможна конфронтация с някого или нещо. 

Скорпион – Въпреки, че денят е добър, обстоятелствата може да не се развият в посоката, която вие искате. Планетарните влияния са противоречиви, затова звездите ви съветват да бъдете внимателни, да избягвате бързането и необмислените действия.

Стрелец – Днес идеите ви хрумват бързо и си тръгват също толкова бързо, че е трудно да се решите на какво да се посветите. Всяка мисъл ви се струва блестяща и можете да отлетите далеч на крилете на фантазията, но не си мислете, че е също толкова лесно да превърнете мечтите си в реалност. 

Козирог – Денят е подходящ за внимателно обмисляне на перспективите за бъдещето; определете очакванията си и приоритетите си. Преразглеждането и преоценката на минал опит може да промени настоящето.

Водолей – Благоприятен ден за общуване. Даже най-трудните въпроси могат да бъдат обсъдени с лекота, като същевременно трябва да се избягват спорове, претенции и оплаквания. Не е изключено запознанство, което ще бъде полезно за вас и може да донесе облаги в бъдеще.

Риби – Денят е идеален да се ангажирате с текущите си дела. Бъдете само по-тактични и деликатни към тези, с които общувате. Имате шанс да повишите доверието към себе си и да намерите общ език, дори и с най-неприветливите и трудни хора.

Съветите на Фортуна

В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Днес могат да се започват нови дела. Добре е също да се посвети денят на самоусъвършенстване. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Ден на интуитивното знание. Приемете всичко такова, каквото е. Не обременявайте мисълта си с житейски грижи. Повече време отделете за общуване с близки и приятели.

В семейството може да се прояви кармата. Добре е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек. 

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети