Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 30.04.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 30.04.21

Дневен хороскоп – петък – 30.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Звездите ви съветват, че е необходимо да се отпуснете, че просто се нуждаете от това, за да възстановите изразходената енергия и да си възвърнете жизнеността! Труден ден по отношение на комуникацията.  

Телец – Днес можете лесно да пренебрегнете това, което е точно под носа ви или да се объркате в нещо елементарно. Можете да обсъждате важни въпроси, но помнете, че и най-невинната шега може да се превърне в голям проблем. 

Близнаци – Днес трябва да сте готови, че не всичко ще се развива по очаквания сценарий. Изненадите могат да бъдат и приятни, и не толкова. С други думи трябва да държите пръст на пулса и да сте готови за всякакви неочаквани моменти. 

Рак – Днес вероятно ще вземате или ще отхвърляте решения в движение, като се подчинявате на вътрешните си импулси. Не разчитайте на интуицията си. Предчувствията вероятно ще бъдат заблуждаващи, а решенията, основани на тях погрешни. 

Лъв – Лунното влияние изостря чувствата, разпалва страстта и освобождава емоции. Бъдете по-предпазливи. Склонни сте да действате импулсивно и необмислено под влияние на собственото си настроение. 

Дева – Денят ще ви даде възможност да реализирате някои от идеите си. В същото време се засилва вашата чувствителност и ще се появи склонност към раздразнителност. Не пренебрегвайте външните ограничения и обстоятелствата. 

Везни – Вашите емоциите са напълно притъпени от рутината и еднообразието на ежедневието и ако успеете да внесете малко разнообразие в дните си, ще можете да съживите избледнелия си ентусиазъм. Дори най-малкото приключение ще бъде от полза. 

Скорпион – За да можете да използвате възможно най-конструктивно възможностите на деня, необходимо е да се контролират емоциите, като не допускате да зависите прекомерно от настроение, прищевки или навици. 

Стрелец – Освободете се от излишната пасивност и предприемете нещо. Някои от въпросите, които ви вълнуват, могат да получат своето развитие. Възможно е да възникнат разногласия и спорове с близките. 

Козирог – Днес е възможно да попаднете на хора, способни да ви разкрият нови възможности. Бъдете внимателни към всякакви предложения и се опитайте да не пропуснете шанса си. В следобедните часове може да бъдете притеснени за собственото си здраве. 

Водолей – Някои задължения днес ще ви изглеждат твърде досадни. Може да се наложи да се заемете с нещо непланирано, което също няма да предизвика приятни емоции. Опитайте се да намерите положителното в ежедневните обстоятелства. 

Риби – Ако приемете света и хората такива, каквито са, денят ще се развива успешно и хармонично. Вашето чувство за отговорност е достойно за уважение, но не забравяйте и за себе си. Позволете си поне малко удоволствие. 

 

Съветите на Фортуна 

Денят има тежка енергия. Добре е още от сутринта се защитите с молитва. Бъдете внимателни, за да не изпаднете под чуждо влияние. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди внушения. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Денят може да се окаже ден на нашите заблуждения и грешки. Обмислете действията си. 

Отървете се от неща, които са безполезни. Изхвърлете нещата, които вече не са ви необходими. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.

Петък е ден на Венера. Венера дава възможност за творчество, романтични взаимоотношения, нужди от почивка и общуване.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати