Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 30.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 30.08.19

Дневен хороскоп – петък – 30.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Добре е денят да се посвети на планиране, създаване на ментални модели за добро бъдеще и желания

Овен – Днес няма да ви е лесно да действате в съответствие с графика и във времето, за да се изпълнят всички задачи, които са били планирани. Противоречивите аспекти на Луната могат дори да объркат плановете ви за деня.

Телец – Днес с възможни неочаквани обрати, така че запазете спокойствие, избягвайте спорове, които могат да доведат до конфронтация. Бъдете предпазливи спрямо клюки, илюзорни идеи, фалшиви обещания.

Близнаци – Може би днес ще успеете да решите някакви лични проблеми. Пазете плановете си в тайна дори от близките ви, защото и най-малката критика може да ви накара да се отдръпнете и да се разколебаете.

Рак – Звездите ви казват, че всичко ще дойде с времето, мечтите ще се сбъднат, но се нуждаят от работа, усилия и самодисциплина, за да ги превърнете в реалност. Хороскопа ви показва, че имате скрити таланти, които ще ви позволят да постигнете желаното.

Лъв – Днес ще блестите със собствената си светлина. Чувствате желание да смените декора и темпа на живота. Звездите ви гарантират признание и успех само в случай, че действията ви ще се основават на дълбоки чувства и убеждение в собствената си правота.

Дева – Можете да постигнете напредък в това, което е свързано с взаимоотношенията от всякакъв род: любов, семейство или бизнес. Но това е възможно, само ако сте готови за компромиси. Може да изпитате съмнения към човек от вашето обкръжение.

Везни – Ако напоследък животът е започнал да ви изглежда монотонен, този ден може да ви поднесе нови емоции и впечатления. Освен това влиянието на Луната ще ви дари творческо вдъхновение. Но ако искате да направите радикални промени, това няма да е добра идея.

Скорпион – Поведението ви става демонстративно и понякога дори драматично. Налице е тенденция да реагирате на всякакви ограничения от страна на другите като опит за налагане на техните условия върху вас.

Стрелец – Иска ви се да предприемете нещо необичайно, да излезете извън рамките на ограниченията. Изследвайте нови територии - това прави живота вълнуващ, но трябва да спазвате мярката, за да не съжалявате по-късно. Благоприятно е за любовни срещи, особено тайни.

Козирог – Ако смятате, че има препятствия по пътя към успеха, погледнете на обстоятелствата без предразсъдъци и вижте това, което ви дърпа назад. Най-вероятно ще откриете, че препятствията не са толкова сериозни, колкото си мислите.

Водолей – Ще се изкушавате да забравите за задълженията си и да прекарате известно време с най-добрите си приятели. Ако през последните дни сте били твърде сериозни, сега можете да си позволите да сте по-спокойни и да се отпуснете.

Риби – Емоциите ще създадат противоречиви настроения, които могат да ви попречат да вземате правилните решения. Предпочитате да наблюдавате какво се случва, но не и да участвате в събитията на този ден.

                                    

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Новолуние в 13:38 ч. Добре е денят след това да се посвети само на планиране, създаване на ментални модели за добро бъдеще и желания. Планирайте събитията за предстоящите дни, нека вашите мислени образи бъдат колкото може по-конкретни и подробни. Например, ако искате на работното място да прокарате нов проект, представете си в детайли как разговаряте с началника си. Опитайте да си представите дори аромата на неговия одеколон, вижте всички щрихи на обстановката в неговия кабинет. Усетете чувствата, които биха ви връхлетели в този момент. Колкото по-ярка се окаже вашата фантазия, толкова по-добре. Представяйте си бъдещето не като нещо възможно, а сякаш вече е станало. Подобен метод са използвали жреците и маговете на всички култури и народи. Но все пак – внимавайте какво си пожелавате!

Необходимо е да се очистят мислите, тъй като в организма, в някои органи, се образуват камъни. Добре е да се въздържате от всякакви покупки. Не се препоръчват никакви гадателски техники. Да се избягват случайните връзки, които могат да докарат само неприятности.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети