Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 30.10.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 30.10.2020

Дневен хороскоп – петък – 30.10.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Самочувствието при Овните ще се влияе от начина им на живот. Необходимо е да избягват вълненията, пренапрежението в работата и стресовите ситуации. Полезно е гладуването днес. Добре ще ви се отрази и контрастният душ.

Телец – Денят носи позитивни тенденции. Ще трябва да преценявате точно и правилно ситуацията и това, което се иска от вас. Трезвото ви възприятие на действителността и собствените възможности ще ви помогнат да постигнете желаното.

Близнаци – Заемете се само с тези дела днес, които не изискват от вас допълнително нито умствено, нито физическо усилие. Неразумни рискове не предприемайте! Отнасяйте се внимателно към околните. Не се дръжте пренебрежително.

Рак – За мнозина Раци ще са характерни през днешния ден повишена чувствителност, сприхавост и емоционална нестабилност. Полезни за тях ще са водните процедури. Голяма е вероятността да попаднете на щастлива случайност.                                       

Лъв – Днес може да рискувате, да играете опасни игри, но нека да е в разумните граници все пак.  Късметът ще ви съпровожда и съдбата сама ще ви поднесе ключа към успеха. Не бива да стигате до преяждане и да пиете много течности!

Дева – Още от сутринта ще ви върви, ще се появят много планове и нови идеи. Поддържайте в равновесие бюджета си. Може да ви предложат участие в дългосрочен проект, но не се хвърляйте на сляпо.                

Везни – Нуждаете се от съвета на добър приятел, за да вземете правилното решение. Състоянието на здравето ви зависи преимуществено от качеството на храната. Да се избягват безразборното ядене и хапването на бързо и между другото.

Скорпион – Ако сега се опитате да решите всички проблеми с един замах, то може да усложните ситуацията. Именно затова следва да си съставите добре обмислен план за действия, а после вече да решавате възникващите проблеми по реда на тяхното постъпление и актуалност.   

Стрелец – Очаква ви плодотворен ден. Може би успешно решение на финансови въпроси и сключване на изгодни сделки. Ако някой поиска помощ, ще можете да помогнете за разрешаването на труден проблем, ще предложите оригинално решение.

Козирог – Постарайте се да укрепите отношенията с близките си и обърнете повече внимание на домашните дела. Бъдете достатъчно мъдри и проявявайте повече търпимост. Дръжте се естествено и не преигравайте.

Водолей – Звездите ви съветват да не бързате, а да оставите времето да разреши трудностите. Планетните влияния ви насърчават да бъдете по-рационални. Не позволявайте на малките проблеми да се вкореняват в семейния ви живот. Разрешете недоразуменията веднага щом възникнат.

Риби – Деловите отношения обещават да бъдат успешни. Това е времето за безкористни дела, предоставящи реална помощ на приятели, роднини и познати. Дръжте личния си живот далеч от любопитните погледи на обществеността.                                                        

Съветите на Фортуна

Насочете енергията си към решаване на важни въпроси, това е много добър ден за решаване на финансови проблеми и подписване на договори. Хората, които живеят без цел и не намират смисъл на живота, могат да изпитат днес депресия. Много хора могат за изпаднат във вътрешен конфликт със себе си.

Денят способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения. В допълнение способства и комуникацията на всички нива с колеги и приятели, както и с партньори и началници.

Вслушвайте се в препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонти. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.                                                                                                                                            


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати