Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 30.11.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 30.11.18

Дневен хороскоп – петък – 30.11.18 - Tribune.bg
Снимка:

Бъдете добри и твърди, непробиваеми в добротата и любовта си!

Овен – Добре би било да се избягва прекомерният оптимизъм и прекалената екстравагантност. През деня ще срещнете известни спънки. Пазете се от загуби и измами. Първите впечатления за ситуация или човек лесно могат да ви подведат.

Телец – Развоят на събитията през днешния ден зависи от вашето поведение. Постарайте се да вземете всичко в свои ръце. Ако успеете да останете спокойни и да запазите самообладание, ще успеете да контролирате и ситуацията.

Близнаци – Днес е нежелателно да общувате активно, както и да пътувате. Ограничавайте се само до рутинните ежедневни задължения. Напрежението на деня може да доведе до раздразнителност или влошаване на самочувствието.

Рак – Сведете контактите си до минимум, а разговорите да бъдат кратки и само за най-необходимото. Срещите, пътуването отложете. Ако е възможно, по-добре отлагайте изпълнението на задълженията, важни разговори, изпращане на писма.

Лъв – Възможно е да срещате известни затруднения в общуването през днешния ден. Сблъсъкът между идеи и мнения може да създаде изнервяща обстановка за вас. Внимавайте, ако имате да провеждате важни разговори.

Дева – Повече предпазливост няма да ви навреди, тъй като денят ще е доста напрегнат. Лесно ще се дразните от всичко. Настроението ви ще е променливо и някои хора около вас още повече могат да влошат положението ви с дразнещото си поведение.

Везни – Това не е най-подходящото време за нови и важни дела. Атмосферата на целия ден ще бъде твърде нестабилна, напрегната, изнервяща. Старайте се да ободрявате и насърчавате близките и приятелите си с духовитостта си и да повдигате духа им.

Скорпион – Днес ограничете действията. Нужно е да сте по-тактични и внимателни не само по отношение на хората, на които държите, но и на всички останали. Така ще избегнете всякакви недоразумения помежду си.

Стрелец – Ако нещо се обърка в делата ви или ако не се разбирате добре с някого, не се опитвайте да изяснявате положението по никакъв начин, оставете нещата така засега. Обстоятелствата може неочаквано да се извъртят и да изискват по-бързо адаптиране към промените и адекватна реакция.

Козирог – Днес бъдете много внимателни и предпазливи във всичко. Обърнете повече внимание на текущите дела, които имате да вършите. Което може да почака, по-добре го отложете. Благоприятно време за почивка, уединение, за интересни занимания.

Водолей – Събитията около вас може да не се развиват по начина, по който ви се иска, но някои обстоятелства просто трябва да се приемат като неизбежни. Търпеливо и последователно се занимавайте само с това, което действително е по силите ви.

Риби – През днешния ден ще бъдете по-чувствителни от обикновено. Възможно е да имате спречкване с близък човек. Това може да бъде заради разминаване в мненията, случайно подхвърлена забележка, критика, както и всичко останало.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Много дисхармоничен ден, изпълнен с опасни ситуации, скандали, конфликти, прояви на агресия и гняв! Опитайте се да се съхраните по най-добрият начин. Вероятността от изгаряния, рани, травми, инциденти и пожари се увеличава.

Като Учител - това е много труден ден, изискващ огромно количество вътрешна дисциплина и самоотверженост. Капаните на тъмните сили днес са - сблъсък с разгневена тълпа хора, да се поддадете на провокации, на отмъщение. Основното съдействие и подкрепа, което можете да осигурите на светлите сили в този ден, е твърдото отстояване на избрания път на космическата любов. Бъдете добри и твърди, непробиваеми в добротата и любовта си!

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети