Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 31.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 31.05.19

Дневен хороскоп – петък – 31.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Помислете за разширяване на знанията си, сега е подходящо време за планиране на курсове, обучения, които повишават вашите знания и умения. Вашата привлекателност и красноречие няма да останат незабелязани от противоположния пол.

Телец – Днес работа ще има достатъчно, но енергията и трудолюбието ще ви помогнат да се справите. В личните ви отношения мирът и хармонията могат да бъдат нарушени, така че ще трябва да проявите сдържаност и търпение към близките хора и околните.

Близнаци – Делата ви ще развиват съвсем гладко. Никакви неприятни изненади не ви дебнат зад ъгъла. Имате открит и спокоен подход към хората и към всичко останало, както и шанс да изчистите с някого старо недоразумение.

Рак –Бъдете отворени за други гледни точки, когато става въпрос за решаване на проблеми. Съгласуването на две мнения е трудна, но не и невъзможна задача. Финансовата страна може да се окаже препъни камък в днешния ден.

Лъв – Днес не се нагърбвайте с много отговорности. Има вероятност да надцените сили си. Не се предоверявайте много на другите. Влиянието на Марс ви кара да бъдете прекалено дръзки, което може да доведе до необмислени и импулсивни действия от ваша страна.

Дева – Хубаво е да обсъдите вашите планове с приятели и доверени лица. Обменът на идеи и нова гледна точка може да ви даде важен импулс за добро вземане на нужното решенияе. Това ще ви помогне да видите и осъзнаете по-добре силните и слабите страни.

Везни – На работното място бъдете внимателни, защото има вероятност грешно да прецените ситуацията, което може да доведе до объркване или недоразумение с колеги или началници. Опитайте се да не сте негативно настроени и да вярвате повече в себе си.

Скорпион – От вашето душевно и емоционално състояние зависят много неща. Бъдете по-резервирани, когато изразявате своето мнение. Подбирайте внимателно думите си, за да не наранявате хората, тъй като може да има последствия дълго време.

Стрелец – Вашата увереност нараства. Можете да получите оферти, които ще бъдат много изгодни за вас. Възможно е да направите големи покупки под влияние на импулса, но няма да съжалявате.

Козирог – Някои ситуации няма да се развиват според очакваното, но изцяло нова перспектива носи обещанието за успех. Опитайте се да разберете гледните точки на другите. Това е най-добрата стратегия в момента.

Водолей – Някой около вас ще реагира превзето и това ще ви подразни, но като цяло денят ще премине добре. Имате възможност за оправяне на неразрешен проблем с колега чрез тактика и конструктивен подход. Това спомага за създаването на много по-добри работни отношения.

Риби – Всичко се развива положително за вас, дори да не го осъзнавате в този момент. Ако губите едно, то е защото ще получите друго. Ще се справите с новите предизвикателства. Останете скромни и внимателни, поддържайте инерцията.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването на които може и да не подозирате. Всичко до един момент е хубаво, спокойно и изведнъж  да се появят раздразнение, гняв, злоба. Човешката енергия е една, просто приема различни форми.

Ден, в който трябва да се обърне всеки към божествената мъдрост и знания, към своите душевни източници. Добър ден за медитация. Посветен е на вътрешният, духовният мир на човека. Не е време за рационализъм и прагматизъм. Обърнете се към своя вътрешен глас, непременно помислете над своите трудности, които ви измъчват. Постарайте се да не зацикляте над конкретни жизнени проблеми.

Енергийно благоприятен ден. Полезно е да се слуша музика, да се общува с природата, с близки хора, роднини. Само съблюдавайки хармонията на деня, може да се почувства резултата от вътрешната работа, духовните промени.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот"


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети