Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 31.07.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 31.07.2020

Дневен хороскоп – петък – 31.07.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Някои въпроси ще ви отнемат време, които иначе бихте решили за бързо. Възможно е да има някои недоразумения, неприятни моменти, които ще ви попречат да завършите делата си навреме. Старайте се да не се ядосате. Тези, които запазят самообладание, са склонни да успяват по-бързо. 

Телец – Втората половина на деня е благоприятна за решаване на важни въпроси, ако можете да ограничите желанието да се справите с много проблеми наведнъж. Покажете цялата си отговорност в работата си.

Близнаци – Очакват ви някои семейни и лични притеснения. Времето е благоприятно за пазаруване, както и за развлекателни дейности, комуникация с роднини, съседи, приятели. Обсъждането на текущите семейни дела и общуването с близки ще бъде конструктивно. 

Рак – Би било хубаво да отложите нещата, които можете и да си почивате малко. Ако не можете да си го позволите, опитайте се поне да не решавате всички проблеми сами или наведнъж. Потърсете помощ, ако е необходимо. Не бързайте да вземате важни решения.

Лъв – Вие сте стриктни както към другите, така и към себе си. Ситуациите от този ден ще ви позволят да погледнете нещата реалистично, правилно да прецените възможностите си, да прецените какво се случва около вас. 

Дева – Звездите съветват да подходите отговорно към работата си, да не отлагате важни задачи за друг ден и да не губите време за дреболии. Използвайте енергийния си заряд, за да приложите специалните идеи, които допълнително ще ви помогнат да се изкачите по кариерната стълбица. 

Везни – Този ден е подходящ за завършване на работата, която е започнала по-рано. Всичко ще ви се получава много добре. Представителите на вашия знак имат чудесна възможност да направят живота си по-цветен и вълнуващ. 

Скорпион – Възможно е да има вътрешни проблеми, поради които ще трябва да промените плановете си, да отложите някакво дело. Но постепенно ситуацията ще се стабилизира, успявате да възстановите реда и да се чувствате по-уверени във всичко.

Стрелец – Денят ще бъде благоприятен и хармоничен. Днес ще си бъдете напълно самодостатъчни. Звездите са готови да ви подкрепят в реализацията на желанията и плановете ви. Рискувайте умерено. Понастоящем е по-добре да не се правят покупки, ако не са планирани предварително.

Козирог – Няма да е лесно да се намери общ език с другите, тъй като сте по-нетърпеливи и раздразнителни от обикновено. Поради това е по-добре да избягвате ненужни контакти, празни разговори и спорове. Следобед са възможни приятни срещи или неочаквани новини, които ще повдигнат настроението ви.

Водолей – Въпреки трудностите и проблемите, които понякога ще възникват, не падайте духом и съхранете оптимизма си. Ще има възможност да се изпълнят някои стари проекти или да се върнете към дела, които преди това не сте могли да завършите.

Риби – Денят преминава много спокойно. Той е подходящ за постигане на планираното по-рано. Преди да предприемете действия, помислите още веднъж, за да не допуснете грешки. Не правете нещо, за което по-късно ще съжалявате.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Луната се движи на празен ход от 03:09ч до 14:59ч. Не се препоръчва да се започва нищо ново и важно.

Благоприятно време за земните и практични хора. Време  е да се насладите на благата на живота, на уюта на дома, да разхубавите дома си и да го приведете в порядък. Ако днес излеете своята енергия и любов към другите хора, погрижите се за тях, тогава тази доброта ще ви се върне стократно с времето.

В много религии този ден се счита за ден на опрощение на греховете. Енергията на деня е такава, че всичко, което се прави или мисли, енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Бъдете предпазливи и внимателни във всичките си действия. Всичко, което се започне, трябва да се довърши. Да не се вършат лекомислени постъпки, да не се предприемат рисковани действия. Ако не сте уверени в своите сили, важни начинания не започвайте. Физическото и психическото натоварване е противопоказно. Да се избягват спорове и скандали. Енергията на деня е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети