Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 31.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 31.12.21

Дневен хороскоп – петък – 31.12.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Май се усеща някаква тъга у вас. Това е краят на годината, идва уикенда, празнични дни, зарадвайте се малко. Не давете тъгата си в сладкиши или по-големи количества въглехидрати, това не изглежда като много мъдро решение. Идете на разходка, подишайте свеж въздух, ще ви накара да се почувствате по-добре. Важното е да се обличате топло.

Телец – Днес може да се сблъскате с някого във вашето обкръжение, но не бива да позволявате разликата в мненията да стигне до нивото, което разваля настроението. Намерете компромисно решение, отпуснете се. Целта е нищо и никой да не развали този ден.

Близнаци – Ако днес се събудите уморени и малко депресирани, това е, защото сте натоварили тялото си със сто и двадесет процента през последните дни. Разбира се, всичко си струва, тъй като ви очаква страхотна вечер.

Рак – Като не позволявате да се повдигат сериозни въпроси днес, вие не замитате проблемите под килима. Сега просто не е моментът да се обсъждат подобни неща. Този ден е за прекратяване на огъня, по време на което всички се радват на мир, сигурност и любов.

Лъв – Изглежда ще бъде забавен ден. Ако можете да се усмихнете на света днес, това означава, че можете да мобилизирате достатъчно енергия в себе си, за да разрешите някои от ситуациите, които изглеждат нерешими. Важното е да ви е весело.

Дева – Всичко има своето време. Не бъдете нетърпеливи, защото това само причинява ненужно напрежение и притеснения. Спрете за момент и наберете постижимото темпо. Никой не бяга и не бърза за никъде днес.

Везни – И в ден като днешния, при всички хубави неща, може да се впуснете в незначителен конфликт, който може да започне с малко, но да продължи дълго. По-добре е това да се задуши още в зародиш и да се опитате да се помирите. Вкусната храна, поднесена в точното време, може бързо да успокои всички.

Скорпион – Днес можете да бъдете изключително нетърпеливи, особено ако нещо не става с темпото, което сте си представяли. И всичко това може да създаде напрежение и дори кавги, така че се дръжте и не бъдете такива перфекционисти в момента.

Стрелец – Ако се събудите малко развълнувани и уморени сутринта, нормално е, но това ще отнеме много кратко време. Днес ще бъде чудесен ден и ролята ви в това може да е много важна. Вие ще бъдете важно парче от пъзела.

Козирог – Днес всичко върви по план. Но дори и да не е така, пак можете да запазите вътрешния си мир. Организирайте помощници около себе си и потърсете подходящ момент, за да презаредите енергийните си запаси възможно най-скоро.

Водолей – Вие сте един от ключовите играчи в събитията днес и ще има елемент от днешния ден, който не би бил възможен без вас. Ще се сблъскате с трудности, но средата, в която ще прекарате вечерта, ще компенсира всичко.

Риби – Днес можете да изберете много начини да се поглезите. Има толкова много начини, по които можете да направите деня си приятен и щастлив в момента. Просто се наслаждавайте на живота! Широка усмивка и… време е за шоу!

Съветите на Фортуна

Енергийно благоприятен ден. Човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Период, в който душевното състояние се отразява на здравето. Полезно е да се слуша музика, да се общува с близки хора, с роднини. Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното. Не трябва да предприемате никакви внезапни действия - денят е абсолютно непригоден за бързане и кардинални промени.

Новогодишни поверия:

* Ако на нова година облечете нещо ново - настъпващата година ще бъде удачна.

* На новогодишната маса трябва да има в изобилие храна и напитки, за да има достатъчно в дома и през следващата година.

* Ако в първото утро на новата година в дома ви влезе първо мъж, това ще донесе щастие, ако влезе жена - обратното.

* В новогодишната нощ не трябва да се спори, ругае, да плачете или рано да легнете да спите, тъй като съществува поверие, че както посрещнеш Новата година, така и ще я изкараш.

* Не трябва да перете дрехи на Нова година, за да не навлечете беда на някого от членовете на вашето семейство.

* Пред Нова година не трябва да изхвърляте боклука от дома, иначе в настъпващата година няма да има благополучие.

Весело посрещане на Новата година!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати