Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 6 януари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 6 януари 2023

Дневен хороскоп – петък – 6 януари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Пригответе си силно сутрешно кафе, настройте се позитивно и запазете оптимизма си през целия ден. Запасете се с повече търпение. Работата ще се натрупва и ще изглежда трудна за справяне. Помолете за помощ, ако станете много претоварени.

 

Телец –Стремете се да виждате чашата наполовина пълна във всяка ситуация. Ако нямате какво да правите, трябва да се научите как да запълвате времето си, да откриете нови интереси, увлечения и дейности, които да ви мотивират.

 

Близнаци – Още от сутринта денят се очертава благоприятен за вас. Чувството за хумор ще ви помогне да бъдете център на вниманието. Някои малки спънки ще развалят настроението ви. Не позволявайте на неприятните неща около вас да ви влияят.

 

Рак – Не се оставяйте да бъдете напътствани, повлияни и най-вече манипулирани от околните! Бъдете и вие коректни във всяко свое действие. Емоционалността ви ще бъде в пика си, така че не забравяйте да я ограничите и да гледате реалистично на ситуациите.

 

Лъв – Планетите ви оказват добро влияние, за да осъществите плановете си. Не губете важно време с незначителни неща. Бъдете внимателни. Дребни инциденти могат да се случат поради прибързаност и невнимание.

 

Дева – Спрете да мислите толкова много за всяко нещо, не давайте воля на въображението си. Задълбоченият анализ на всяко нещо само ще доведе до множество вътрешни неудовлетворения. Причинявате си ненужни тревоги.

 

Везни – Бъдете уверени в собствените си сили и не ставайте зависими от някого или нещо! Намерете си довереник, близък човек, с когото да обсъждате аспекти от личния си живот! Не го правете с всеки.

 

Скорпион – За разлика от останалите дни, днес повечето от вас се чувствате уморени, без мотивация за работа. Въоръжете се с търпение и приемайте нещата такива, каквито са. Вечерта може да завърши с дребни дразги.

 

Стрелец – Вдъхновявайте околните за ползотворни дейности, въздействайте им с доброто си настроение и хумор! Откажете се от негативните мисли, особено от негативните хора около вас. Търпението и спокойствието са важни характеристики за ефективни резултати.

 

Козирог – Вие сте модел за подражание за много хора около вас, както чрез професионалните си постижения, така и чрез начина си на съществуване. Не се променяйте, за да се харесате на някого! Възможни спонтанни промени в плановете.

 

Водолей – Добре е да се погрижите да прекарате този интензивен ден възможно най-отпуснато и спокойно. Трябва ви да останете малко сами. Опитайте се да забравите професионалните и финансовите си задължения.

 

Риби – Денят е много интензивен за вас и вашият творчески дух няма граници. Също така е много добър да се занимавате с въпроси, които смятате за особено важни. Трябва да сте готови да изслушате проблемите на приятелите си и да намерите начин да им помогнете.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Вслушвайте се в препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешния си глас, защото днес неговият тих шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията. Много хора могат за изпаднат във вътрешен конфликт със себе си. Подходящо време за всякакви битови дела и домакински дела - голямо пране или общо почистване на дома, всякакъв вид ремонти. Хубаво е енергийно да почистите къщата и пространството си.

След 16:30ч не се препоръчва да започвате нищо ново. Мислите трябва да бъдат контролирани, да се говори по-малко, да не се хвърлят думи на вятъра. Старайте се да контролирате емоциите си и да не се намесвате в конфликтни ситуации. Главното нещо е да не се прекъсне хармонията в отношенията с хората и да се поддържа мир в душата. Добре е да се отървете от старите неща, да има запалена свещ, да медитирате върху огън.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати