Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 7 октомври 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 7 октомври 2022

Дневен хороскоп – петък – 7 октомври 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вие сте достатъчно организирани днес, за да свършите навреме задачите на работа. Ще успеете да разрешите проблем, свързан със семейството или дома, но резултатът няма да ви удовлетвори напълно.

Телец – В работата ви се налага бързо да намерите решения на сложен проблем. Следобедът ще бъде много по-приятен, мнозина ще се отдадат на шопинг. Днес ще имате повече свободно време, за да се занимавате с малките си лични проекти.  

Близнаци – Ще ви се наложи да поемете нови отговорности в работата и да се притечете на помощ на колеги, които не успяват да решат всички проблеми/задачи. Семейните отношения са обтегнати и могат да се обсъждат стари проблеми, които не сте успели да разрешите.  

Рак – Доверете се на интуицията си и не се отклонявайте от целите, които сте си поставили. Въпреки препятствията, които срещате, имате добри шансове да се насладите целия ден на постиженията си.

Лъв – В семейството ви може да има проблеми, свързани с отношенията ви с жена - вашата майка, сестра, съпруга или дъщеря. Но вие сте достатъчно дипломатични, за да намерите средно решение за двама. Добре е да се посветите на почивка или други релаксиращи дейности.

Дева – Вие сте пълни с енергия и искате да направите много неща, но би било добре да помислите с какъв бюджет разполагате за плановете си. Днес не е много подходящ ден за харчене. Правете планове на хартия, но не вадете пари от джоба си.

Везни – Внимателно слушайте интуицията си и осмисляйте критично цялата информация, която получавате, за да не бъдете подведени. Душата ви копнее за ярки положителни впечатления, без тях настроението ви скача като заек на пролетна поляна.

Скорпион – Енергията на планетите ще сложи край на по-трудните ситуации и ще ви помогне да направите крачка напред. Това ще увеличи вашата работна сила и ще ви донесе подкрепата, от която се нуждаете, където нещата ще се опростят.

Стрелец – Проблеми с комуникацията могат да възникнат на работа с колега, който вижда проблемите от различен ъгъл. Опитайте се да намерите средно положение, разберете се и никой от вас да не е губещ.

Козирог – Отпуснете се. Денят е най-подходящ за това. По-добре е да отложите сериозните и важни въпроси за друг ден, ако е възможно. Опитайте се да не рискувате, особено когато става въпрос не само за вашите интереси.  

Водолей – Днешният ден може да бъде доминиран от чувство на несигурност и неувереност. Ретроградният Юпитер може да доведе до големи промени на много нива. Отношенията с околните и семейния живот могат да бъдат засегнати.

Риби – Луната ви съветва да се грижите за здравето си и да се възползвате от всеки момент на почивка. Дори и да работите повече сутринта, дайте си почивка вечерта, отложете домакинските задължения и се насладете на спокойствието.

Съветите на Фортуна

Днес за решаване на важните въпроси ще ви помогне засилената интуиция, но се пазете от измами, особено жените. Възможно е някои обстоятелства да се окажат непонятни за вас.

Вибрациите на деня предразполагат към мечтателност и витаене в облаците. Не бързайте да вземате важни и съдбоносни решения сега. За  мнозина психологическото състояние ще се окаже мъчително, тъй като може да изпитате меланхолия, депресия. Уязвима е психиката. Други пък обратното - ще бъдат в приповдигнато настроение. Бъдете предпазливи в агресивна среда.

Подходящо е за уединение  и да се помолите за себе си и близките си, да бъдете спокойни, нека мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно, и обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати