Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък – 9 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък – 9 септември 2022

Дневен хороскоп – петък – 9 септември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Сутринта нестандартните методи за решаване на проблеми ще ви помогнат да намерите изход от трудна ситуация. Можете да намерите допълнителни източници на доходи или начин да спечелите добри пари.  Следобед трябва да се вслушате в съветите на близки.

Телец –Посветете вечерта на себе си и любимия човек, с когото ви очакват прекрасни мигове на любов и топлина. Възможен е неочакван контакт/среща с някой, който някога е играл важна роля в любовния ви живот.

Близнаци – Независимо какво сте планирали, може да се наложи да отложите повечето дейности. От вас обаче се изисква да се адаптирате към новите обстоятелства. Ако не сте достатъчно гъвкави, ще ви бъде трудно.

Рак –Измъчват ви променливи настроения, с които не можете да се справите. Възможно е  известие, за което напълно сте забравили. Очаква ви страхотна възможност под формата на предложение за сътрудничество.

Лъв –Мнозина ще имат приятни емоции в днешния ден. Може да получите нещо, което сте спрели да чакате. Чувствате нужда от почивка и среща с някои ваши приятели. Ще можете да изживеете много стимулиращи моменти в личните си отношения.

Дева –Не всичко е толкова черно, колкото ви се струва сега. В крайна сметка ще получите подкрепа, която сега изобщо не очаквате. Вие сте успешни и предприемчиви и някои проблеми изглежда се решават от само себе си.

Везни – Днес няма да сте в настроение за работа. Не се затрупвайте с нови задължения, а прекарайте деня с минимални работни дейности. В следобеда ще ви е трудно да се съсредоточите върху задачите си, това може да ви попречи да завършите започнатата работа.

Скорпион – Предвид днешните обстоятелства, опитайте се колкото можете повече да запазите спокойствие. Освен това, ако искате да изкажете мнението си, направете го по приятен начин, без да обиждате никого.

Стрелец – Днешният ден е доста благоприятен и доста ви мотивира. Нещата общо взето се развиват по добър начин. Трябва много да внимавате за здравето си. Опитайте се да почивате повече и бъдете по-внимателни към начина на живот, който водите.

Козирог –Наясно сте, че ви предстои натоварен период. Вие сте пълни с енергия и воля, а вродената ви борбеност и оптимизъм ще ви направят още по-силни. Въпреки че ще вложите много усилия, накрая ще останете доволни от постигнатите резултати.

Водолей – В петък трябва да бъдете по-търпеливи. Това не само ще помогне да се избегнат конфликти с другите, но и да се преодолеят трудностите. Бъдете особено внимателни с непознати, тъй като рискът да станете жертва на измама се увеличава. Днес не трябва да подписвате документи и да се обвързвате със задължения.

Риби – Звездите препоръчват да си починете от абсолютно всичко и да прекарате известно време сами. Здравето при някои може да даде отражение от натрупаното напрежение. Не хабете енергията си в опити да покажете на другите това, което не искат да видят.

Съветите на Фортуна

Денят е подходящ да се погрижите за своите земните блага, да направите материалните си планове. Препоръчва се повече да почивате, по-малко да работите. Денят подхожда за интензивен отдих, за разпускане, релакс, хапване (стомаха сега трябва постоянно да работи, а устата да дъвче), за търсене на удоволствие. Добре е да сте обкръжени от красиви предмети, да разглеждате красиви природни картини, клипчета.

Избягвайте да вземате важни решения. Стремете се към неща и хора, които могат да повдигнат настроението ви. Покажете любов и доброта към всичко живо – хора, животни, растения. Не трябва да се нарушава хармонията на света със спорове и разправии. Добре е да се помирите с тези, с които сте скарани. Внимавайте да не счупите нещо и да не се порежете. Не е хубаво да видите кръв.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети