Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък– 25.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък– 25.09.2020

Дневен хороскоп – петък– 25.09.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят не е от най-леките, но вашата активност и решителност ще ви помогне да се справите без труд с всички задачи и да постигнете целите си. Днес вероятно ще се заемете с уреждане на някои семейни въпроси.

Телец – Емоционалният фон днес е малко вероятно да бъде спокоен и безметежен, особено от следобед нататък. Възможни са непредвидени промени в плановете.  Важни са сега отношенията с колегите и началниците ви.

Близнаци – Добре е да бъдете по-внимателни, когато работите с информация, в разговори с колеги и близки хора, защото не са изключени грешни заключения и недоразумения. В любовта може да изпаднете в плен на илюзиите.

Рак –В работата включете повече творчески подход. Днес сте склонни да правите грешни преценки, защото се ръководите повече от емоциите, а не от логиката и здравия разум. В любовта избягвайте да провокирате партньора си.

Лъв – Някои случващи се промени, могат да ви накарат да се замислите за много неща. Не всичко е толкова очевидно, колкото изглежда на пръв поглед. Дайте си време да разберете ситуацията, за да прецените как да действате по-добре.

Дева – Вероятно поради някои лични проблеми, ще се почувствате неспокойни. Бихте искали да намерите повече душевен покой. Споделете тревогата си с някой близък човек, тогава ще почувствате облекчение, а може да намерите и решение.

Везни – Денят може да не е много успешен, поради причина, че не сте в хармония със себе си. Възможно е да се появят недоразумения по време на работният процес. По-добре да не бързате с решения или действия.

Скорпион – Трябва да обърнете внимание на здравето си и да засилите имунната си система, за да избегнете здравословни проблеми в близко бъдеще. Любовната ситуация е спокойна и стабилна, няма от какво да се притеснявате.

Стрелец –Старайте се днес да съхраните емоционалната си стабилност. Някои предложения може да изглеждат съблазнителни, но преди да вземете решение, трябва да помислите и да прецените плюсовете и минусите.

Козирог – Днес може да възникнат трудности. Старайте се да запазите спокойствие. Ако не бързате и вземате добре обмислени решения, звездите ще подкрепят вашите начинания. Не е желателно да предприемате кардинални мерки.

Водолей – Днес ще бъдете продуктивни в работата си. За целта е нужно да определите приоритетите за деня и да се организирате по-добре. Да се избягват споровете, те не са конструктивни и само губят излишно време и отнемат енергия.

Риби – Днес сте необичайно чувствителни и сантиментални. Мнозина от вас ще предприемат малки, но приятни промени в домашната атмосфера, като например да обновят интериора или да приготвят специална вечеря, да съберат заедно близките си.

 

Съветите на Фортуна

Това е доста труден ден, когато не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава очистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Пречистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък. 

Могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети