Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – петък– 5 август 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – петък– 5 август 2022

Дневен хороскоп – петък– 5 август 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен - Ако сте изправени пред стресова ситуация на работното място, решете до каква степен искате да запазите статуса си. Ако началниците не ви подкрепят, може би е време да помислите за промяна. Ситуациите може да изискват повече гъвкавост от обикновено.

Телец – Планетата Марс ще ви изпита колко издръжлив човек сте. Трябва да избягвате емоционалните и физически изкушения, които ви очакват сега. Само вашият ум и вашето сърце могат да ви насочат към пътя на истинското щастие.

Близнаци – Ако вашият партньор преминава през труден период, той се нуждае от вас и вашата ръка за помощ, разбиране и подкрепа, за да има достатъчно енергия да преодолее тревогите си. Партньорството не е само романтика, любов и нежност.

Рак – Ще имате възможност да дадете съвет на някого, който много ще оцени помощта ви. Бъдете добър приятел и се фокусирайте върху благополучието на другите днес. Парите не са всичко, в живота има възходи и падения, но любовта е най-важното нещо.

Лъв – Днес чувствате, че можете да направите всичко сами и много по-добре, отколкото с помощта на другите. Внимавайте, поради преувеличения си оптимизъм, да не се подведете на погрешни действия и най-вече да не вземете прибързани решения, без да сте помислили за последствията.

Дева – Днес несигурността ще завладее живота ви и ще се почувствате някак безсилни да се справите с многото отговорности, които имате. Не забравяйте, че имате хора до себе си, които искат да ви помогнат, така че не се колебайте да говорите с тях и да приемете тяхното предложение.

Везни – Трябва да спрете да слушате хора, които ви казват, че не можете да постигнете целите си. Вие сте силен човек, който е в състояние да преодолее всяко препятствие, което се изпречи на пътя ви. Освен това сте един от абонатите на късмета, който смята в скоро време да ви посети.

Скорпион – Не пренасяйте проблемите си от службата в личния си живот. Лунната позиция ще ви помогне да преодолеете ограниченията си. Сега е най-доброто време да се ангажирате с по-здравословен начин на живот и упражнения.

Стрелец – Докато някои се издигат във висините, други падат. В работата трябва да мислите за бъдещето и да организирате идеите си по-добре. Отървете се днес от всичко, от което нямате нужда – дрехи, вещи, електроника, хора.

Козирог –Днес сантименталността ви взема връх и ви прави доста чувствителни. Емоционално ставате малко сприхави и това може да ви доведе до конфликт с партньора ви. Не казвайте нищо, преди да сте помислили дали сте прави.

Водолей – Днес е подходящо време да се подготвите правилно за един труден ден. Имате много задължения, семейни затруднения и извънредни ситуации, които могат да ви извадят от равновесие. Ще са необходими малко усилия от ваша страна.

Риби – Помнете, че истинската свобода се състои в това да бъдете себе си. Няма нищо егоистично в това да искате да посветите малка част от времето си за себе си. Не позволявайте на никого да ви безпокои и намерете днес поне няколко минути, за да се отпуснете перфектно.

Съветите на Фортуна

Не се претоварвайте физически, психически, емоционално. Това е време на дълбоки личностни промени. Най-добре да се прекара времето в тиха и спокойна обстановка. Дайте покой на ума си и позволете на вътрешният си глас да ви подскаже правилните решения.

Негативните действия и постъпки могат да имат бъдещи последствия. Препоръчително е да се намалят контактите, особено с непознати хора. Конфликтите могат да възникнат от нищото. Време, в което всяко събитие ще бъде знак за това дали носим нерешен проблем от миналото или имаме зелена светлина да продължим хода си напред или поне натам, където искаме да стигнем. Може да се появи усещането, че нещо или някой ви задържа или пък ни дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина. Не винаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Затова днес може да получим знак къде и какво ни задържа.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати