Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 6 февруари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 6 февруари 2023

Дневен хороскоп – понеделник – 6 февруари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес лесно можете да обидите близък човек с подозрение и негодувание. Опитайте се да се отпуснете - това ще ви помогне да подобрите отношенията с другите и да се почувствате спокойни. Не носете големи суми пари със себе си.

Телец – Пазете се от скандали, особено с колеги – това може да има неочакван обрат. Първата половина на деня е подходяща за рутинна работа. Втората половина на деня е по-подходяща за почивка и обмисляне на плановете ви.

Близнаци – Обмисляйте действията си и не бързайте. Денят е добър за преразглеждане на планове, но не и за важни действия. Не привличайте много вниманието към себе си – днес е по-добре да останете на заден план.

Рак – Не се поддавайте на провокации и се пазете от стрес - те могат да повлияят негативно както на настроението, така и на състоянието ви. Ако нещо не проработи от първия път, по-добре не продължавайте - ще ви изнерви и ще доведе до силен стрес.

Лъв – Лек и приятен ден във всяко отношение, ако проявите малко въображение и креативност. Ще се справите с всякакви проблеми и трудности, ако проявите характер. Тези, които търсят своята сродна душа, трябва да обърнат внимание на знаците, които съдбата оставя на пътя ви.

Дева – Не бързайте с вземането на решения - днес са вероятни пречки и изненади, които могат напълно да променят плановете ви. Внимавайте като давате съвети - вероятно по-късно ще бъдете обвинени за грешките на други хора.

Везни – Днешният ден е идеален за изграждане на връзки, свързване с близки хора и възстановяване на мира както в семейството, така и в отношенията с онези, които са ви приятни. Позволете си малко романтика.

Скорпион – Денят ще ви донесе нови емоции. Интуицията ви не ви лъже: усещате буреносни облаци, които се събират около вас. Някои хора днес може да се държат непредвидимо или не по начина, по който сте очаквали, така че опитайте се да сте подготвени и да не влизате в конфликт.

Стрелец – Досега смятахте, че имате безкрайна издръжливост и търпение. Днес вероятно ще трябва да разберете, че за съжаление това не е така: дори вие можете да бъдете извадени от коловоза си.

Козирог – Денят не е най-подходящ за вземане на решения – днес ще бъдете прекалено мнителни. Добре е да проявите характер, но не и да настоявате на своето без особена нужда. Важно да се придържате към уговорените часове и по възможност винаги да тръгвате малко по-рано, отколкото да закъснеете.

Водолей – Днес можете да почувствате, че душата ви малко се успокоява и вече не се тревожите за промените в последно време. Най-накрая виждате доброто. За любовта обаче не трябва да се говори, а да се изживява. Отворете сърцето си!

Риби – Има вероятност да получите неочаквано предложение, което ще промени плановете ви. Не се страхувайте да харчите повече за себе си, отколкото сте планирали - дори това, което изглежда безполезно, ще ви бъде от полза в бъдеще.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е свързан с Божията искра и носи чистота, вътрешна и външна хармония. Човек остава само да се постарае да поддържа тази хармония във всичко. Да се внимава да не се изпада в крайности. Денят е подходящ за мирни занимания, установяване на полезни контакти. В него не бива да има прояви на безцеремонност, нито дори да се повишава глас, никакви прояви на агресивност или завист. Приветства се умереността и вътрешния комфорт. Счита се за благоприятен ден за начало на нови дела.

В този ден става обновяване на кръвта на човек, затова са нежелателни хирургични намеси. Най-уязвимия орган е далака. Повишението на температурата на тялото е знак за благодат, както усещането за студ свидетелства за недоволството на вашия Ангел-Хранител.

Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено  

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети