Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 07.02.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 07.02.2022

Дневен хороскоп – понеделник – 07.02.2022 - Tribune.bg

Овен – Днес всичко върви по план, нищо не ви задържа и всъщност усещате, че всичко ви движи само напред. Диктувате невероятно темпо и излъчването ви също е силно, със супер ефект върху околната среда.

Телец – Ако се придвижвате към конкретни планове, можете да очаквате повече успех.  Колкото по-добре планирате нещата, толкова по-лесно ще ви бъде. Ако управлявате добре ситуацията, вече можете да постигнете трайни резултати в дългосрочен план.

Близнаци – Малко сте напрегнати в понеделник сутрин, така че ви е трудно да се настроите за работа или по-точно за всичко. От друга страна, ако се оставите на потока да се понесете, няма да имате лош ден, ще има много неща, които ще ви развеселят.

Рак – Мислите ви може да са свързани с мистерия по тема, с която може би сте се занимавали само повърхностно досега. Инстинктите и интуицията също са силни във вас през първата половина на седмицата, което може да бъде добър компас за вас в очаквана противоречива ситуация.  

Лъв – Първата половина на седмицата може да внесе мир и хармония в живота ви и да ви накара да забравите за известно време за всички грижи и скърби, от които сте били погълнати в миналото. Понякога ще бъдете малко шумни и настойчиви, но сега се чувствате изпълнени с живот.  

Дева – През първата половина на седмицата ще ви се отворят нови възможности да натрупате опит и да изразите себе си по нов, индивидуален начин. Ако ще направите нещо ново, бъдете смели и дори разчупващи формата, не се страхувайте да приложите новите си идеи.   

Везни – Труден ден и възможни проблеми с комуникацията. Може да почувствате, че не сте в хармония с другите или някои хора може да не са в състояние да контролират нервите си. Имате доста натоварен ден и може случайно да забравите за някого или нещо.

Скорпион – Може да се наложи да излезете от зоната си на комфорт и да се справите с нещо, което не обичате. Ще имате силно чувство за инициативност и поемане на рискове. Това прави решенията по-лесни в някои случаи, но също така лесно води до необмислени стъпки.  

Стрелец – През първата половина на седмицата може да имате повишено безпокойство за роднина или добър познат и макар че вероятно ще бъдете безпомощни да се движите през събитията, ще се опитате да бъдете полезни по някакъв начин.

Козирог – Ако не можете наистина да се отпуснете тези дни, сте в беда. Не трябва да позволявате работата и отговорността да погълнат напълно душата ви. Сложете се на зарядното! От любовна гледна точка може да се очакват страстни разногласия с партньора ви днес, без значение коя тема се обсъжда.

Водолей – Не се изсилвайте в ентусиазма си, защото може да се спънете, да направите грешка или да попаднете в капан. Опитайте се да стоите с двата крака здраво на земята. Черпете от вътрешната си мъдрост и следвайте инстинктите си.

Риби – Първата половина на седмицата ще бъде изключително забавна и вълнуваща за вас. Ако искате да промените живота си, не можете да намерите по-подходящ момент за това. Сега можете да бъдете по-смели от обикновено и да „прегърнете“ нещо, което отдавна сте мислили. 

Съветите на Фортуна

Ден на промяна, преоценка на стойностите. Пригответе се за неочакваното, плановете ви могат да бъдат нарушени, да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие.

Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото. Ден, в който не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално.

Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава пречистващата енергия на огъня. В него изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Пречистващият огън може да бъде реален или вътрешен, голям или малък. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети