Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 10.01.22

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 10.01.22

Дневен хороскоп – понеделник – 10.01.22 - Tribune.bg

Овен – Денят може да бъде благоприятен, ако имате гъвкавостта и способността да променяте плановете си според развитието на събитията. Пазете се от ексцесии. Може да бъдете претоварени на работа, което ще донесе стрес и тревожност. Научете се да се отпускате.

Телец – Денят има закъснения и може да бъде объркващ, генерирайки стрес или раздразнение. Внимавайте да не се карате или да не изживеете трудна ситуация, която може да бъде избегната, ако сте по-спокойни или по-центрирани.  

Близнаци – Денят може да ви донесе креативност, но и излишни желания или интерес към по-несериозни неща. Не навлизайте по-дълбоко в проблемите. Пазете се от самозаблуди. Стремете се да запазите вътрешното си равновесие.  

Рак – Денят може да донесе претовареност или притеснения. Дишайте дълбоко, търсете начини или хора, които могат да ви помогнат, избягвайте да носите света на гърба си. Запазете решителността си и чувството за справедливост, тъй като винаги можете да се „запалите“ в твърде много в безполезни спорове.

Лъв – Денят носи удовлетворение, израстване и всичко това благодарение на вашата организация и метод на работа. Поддържайте темпото си и правете каквото е необходимо. Ден на отдаденост и мотивация да продължите напред. Отстраняване на трудности с добри решения. Здравето се нуждае от внимание.

Дева – Идеите ви са креативни и трябва да бъдат реализирани! Така че бъдете смели да преминете отвъд страховете и препятствията. Можете да продължите напред сами или с помощта на приятели или близки хора.

Везни – Денят е изцяло фокусиран върху вашите постижения и вашите лични желания. Можете да имате един по-независим, свободен ден, в който можете да продължите напред без много намеса от хората около вас.

Скорпион – Можете да имате добър ден за вземане на решения, ако знаете как да бъдете по-стратегически и обективни. Ако позволите на емоциите да доминират над вас или привързаностите, можете да се предадете и да имате ден, изпълнен с притеснения, закъснения или неочаквани проблеми.  

Стрелец – Бъдете внимателни с „битките“ или критиките в семейната среда, това може да доведе до неприятни моменти и после да съжалявате. Финансовият живот също може да се нуждае от внимание и грижи.

Козирог – Ако се опитвате да форсирате ситуации или искате да контролирате всичко, можете да се разочаровате и да останете недоволни от резултатите. Ако се държите егоистично и гордо, отношенията ви може също да пострадат.  

Водолей – Денят може да бъде белязан от трудности, затова е необходимо да действате по балансиран начин. Пазете се от гнева си, който може да нарани близките ви. Ако нямате гъвкавост, нещата могат да излязат извън контрол.

Риби – Денят носи необходимостта от решаване на стари проблеми и е възможно да се случи някаква криза във вашата семейна или домашна среда. Бъдете твърди, когато вземате решенията си и не отлагайте.  

Съветите на Фортуна

Този ден най-добре да се прекара в тиха и спокойна обстановка. Продължете започнатата работа, без да предприемате нищо ново. Отнасяйте се внимателно към всичко, тъй като може да срещнете много провокации и изкушения, да се сблъскате с илюзии, измами, грешки, тревоги, страхове и мрачни мисли. Добре е да почистите от негативна енергия себе си, помещенията, които обитавате.

Опитайте се да бъдете смирени и предпазливи, понеже е голяма вероятността  да сте „напомпени” с прекалено голямо самочувствие, без достатъчно основания за това. Не се опитвайте да доказвате своята правота, тъй като може да грешите. Опитайте се да не влизате в конфликт с никого днес, в противен случай по-късно ще съжалявате. Сега е по-добре да не се запознавате с никого и ако запознанството все пак се е случило, е много вероятно този човек да не донесе нищо добро за вас.

Луната е на празен ход от 09:24ч до 16:48ч. Всичко важно, което се предприеме в този период ще е неефективно, ще се осъществява трудно, ще донесе много проблеми и няма да е трайно, затова по-добре изчакайте.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати