Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 11 юли 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 11 юли 2022

Дневен хороскоп – понеделник – 11 юли 2022 - Tribune.bg

Овен – Трябва да се отпуснете и да приемете, че не винаги ще бъдете най-добрите във всичко. Хората ще продължат да ви харесат дори и да сбъркате. Препоръчително е да запомните, че животът не е само състезание.

Телец – Научете се да приемате загубата на битките с достойнство. Няма нищо лошо в това да искате да се наложите, но ако се фокусирате само върху победата и състезанието, в крайна сметка ще нараните хората.

Близнаци – Не се сърдете, ако не ви разбират. Хората не могат да четат мислите ви и не могат да разберат истинските ви желания, ако отказвате да ги изразите, така че трябва да говорите. Опитайте се да се съсредоточите върху хубавите неща в живота.

Рак – Никога няма да можете да се справите с болката си, ако продължавате да я прикривате със саркастични забележки и шеги. Да чувствате болка означава да сте  човек, така че си позволявайте да изпитвате тези емоции от време на време.

Лъв – Днес можете да блеснете като звездата, която наистина сте. Ако разговорите с някои хора ви причиняват безпокойство, това е идеалният момент да преодолеете проблема. Ще трябва да възстановите комуникацията с тях, за да установите важни връзки.

Дева – Днес може да се почувствате дезориентирани. Чувството ви за хумор ще ви спаси кожата. Може да не ви се иска да се фокусирате твърде много върху работата или задълженията. Ще се радвате, ако намерите с кого да разговаряте, за да минава по-бързо времето.

Везни – Трябва да промените гледната си точка и да започнете да виждате чашата наполовина пълна. Въпреки че е вярно, че напоследък нещата не са станали розови, нито у дома, нито на работа, всичко това е на път да се промени. Ще откриете, че след като отношението ви се подобри, страхотни възможности ще започнат да идват при вас.

Скорпион – Днес нещата ви вървят добре. Прекарайте този ден с увереност, защото това е един от онези моменти, в които е по-лесно да бъдете себе си. Ако се изправите пред осъжданията и критиките на хората, не им позволявайте да ви достигнат.

Стрелец – Времето обаче може да бъде много продуктивно и можете да постигнете важни неща, просто като планирате времето си и спазвате ангажиментите си. Постоянно ще мислите за някои от проектите, които имате в резерва.

Козирог – По природа сте склонни да бъдете топъл и грижовен човек и днес вероятно имате повече възможности от обикновено да го покажете. Ще бъдете в общително настроение и нетърпеливи да изразите своята щедрост.

Водолей – Вашата сила е в словото. С днешната астрална енергия ще постигнете повече, отколкото бихте очаквали. Ще се почувствате прекрасно от това, което сте направили и ще ви се прииска да празнувате.

Риби – Има разлика между това да си влюбен и да изпитваш просто увлечение. И е добре да сте егоисти от време на време, не е нужно да поставяте всички останали на първо място. Научете се да обичате преди всичко себе си...

Съветите на Фортуна

Този ден е предназначен човек да разбере своя вътрешен свят, да разбере как е свързан с реалността около него и според какви закони той изобщо съществува. Трябва да разберем, че всички ние сме едно, някак взаимосвързани един с друг. В този ден трябва да се отнасяте към всички хора с любов и разбиране, да показвате само положителни емоции към тях, да се опитате да ги разберете.

Трябва да мислите за духовното, за мира и доброто, особено добре е да се обърнете към Бог или да прекарате един ден сред природата, в тишина и спокойствие, за да почувствате участието си в този велик свят.

Именно днес небето е отворено за хората, а нашата молитва със сигурност ще бъде чута само ако искрено вярваме в нея. Първите думи още сутринта като станете трябва да бъдат вашата молитва, не просто заучен каноничен текст, а молитва, която идва от дълбините на сърцето ви.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати