Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 12 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 12 септември 2022

Дневен хороскоп – понеделник – 12 септември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ще постигнете почти невъзможното, ако сте упорити, не се отказвайте от плановете си, независимо как се развиват обстоятелствата. Денят е подходящ за инициатива в бизнеса. Мнозина ще харесат вашите идеи, ще бъде лесно да намерите надеждни съюзници.  

Телец – Денят е добър за работа и други полезни неща. По-добре е да не отлагате нищо. Втората половина на деня ще бъде много по-успешна. Това време ще ви вдъхновят нови идеи или ще получите интересни новини. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения.

Близнаци – Денят няма да е лош, макар и малко напрегнат. През първата му половина събитията ще се развиват по-бавно, отколкото ви се иска. Възможно е да се наложи да отложите някои планираните дела.

Рак – Началото на деня едва ли ще мине без вълнения, но причината за тях няма да е сериозна. Възможно е да има някои дребни недоразумения. Важните разговори не трябва да започват преди средата на деня.  

Лъв – Денят няма да е от най-леките, но ще се справите с всички възникнали проблеми. Важно е да действате последователно, а не да се опитвате да решавате няколко проблема наведнъж. Избягвайте ненужната суета: тя може да доведе до грешки и объркване. Важно е внимателно да избирате съюзниците си.  

Дева – Днес е важно е да не се преуморявате. Прекомерният стрес може да има лош ефект както върху състоянието ви, така и върху настроението. Отделете време за почивка следобед и веднага ще видите, че животът се променя към по-добро.

Везни – Това е важен момент, в който трябва да направите всичко възможно, за да приключите всички висящи ангажименти в работата. Отделете време, за да организирате по-добре работното си място. Влиянието на положителните тенденции в личните отношения ще бъде забележимо.

Скорпион – Началото на деня едва ли ще мине без дребни недоразумения, но няма да се разстройвате заради тях. Ще успеете в много неща, ако действате решително и бързо. Упоритостта ще помогне да се преодолеят трудностите.  

Стрелец –Възможно е да искате да промените нещо в живота си. Обстоятелствата ще се развият благоприятно, интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите, така че не губете време напразно. Вечерта е подходяща за разходки, смяната на обстановката ще ви ободри.

Козирог – Важно е да се настроите на положително настроение в началото на деня. Не се тревожете за дребните неща. Дори ако нещо се обърка, във вашата власт ще бъде да промените ситуацията към по-добро, да осъществите плановете си. Възможни са малки финансови загуби, ненужни разходи.

Водолей – Втората половина на деня ще бъде много по-успешна и ползотворна. Ще имате късмет в много отношения. Постарайте се да използвате подкрепата на звездите за решаване на важни въпроси. Интуицията ще ви помогне да се справите добре със задачите.

Риби – В началото на деня ще ви бъде трудно да съберете мислите си и да се настроите на сериозна работа. Ако можете да отложите важни неща, трябва да направите точно това. Подходящият момент да ги направите ще дойде малко по-късно. В очакване можете да се заемете с обичайните задачи, някои дребни битови проблеми.

Съветите на Фортуна

Ден на справедливост и хармония в околния свят. Повечето хора изпитват прилив на енергия, която трябва да се използва в творческо направление. Време за почивка от напрегнатите и активни дейности, които са били предприети в последните няколко дни. Препоръчва се повече пасивност.  

Всеки, който има възможност да почива, да си полежи на дивана, да поспи, да чете книга, да гледа филми, макар най-добрият вариант е разходка на свеж въздух сред природата. Добре е да сте в парк, гора или край вода - езеро, река, море. Трябва да възстановите силите си в хармония и на спокойствие. Това се отнася за тези, които наистина са имали активна дейност и в случай, че наистина можете да се отдадете на мързел с пълна безнаказаност. Но за хората, които по принцип са си пасивни и лентяйстват, това не е добър вариант, защото ще се задълбочи тяхната инертност и мързел още повече, а това ще им създаде проблеми чрез болести и неприятности в социалния живот.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети