Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 16 май 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 16 май 2022

Дневен хороскоп – понеделник – 16 май 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен и Асцендент Овен – Може да се наложи да вземете сериозни решения за съвместно постигнатите печалби. Изключително важно е да действате със съзнание за отговорностите си. Не бъдете пленници на песимистични мисли.

Телец и Асцендент Телец – Ако действате със съзнанието за отговорностите си, ще придобиете повече увереност. Знаете, че като работите усилено, успехът идва тогава. Взаимоотношенията са подчертани в този процес, където научавате нови житейски уроци.

Близнаци и Асцендент Близнаци - Ще бъдете склонни да давате критична преценка за всичко, което виждате. Заблудите с неизвестен произход могат да разклатят самочувствието ви. Днес е ден, в който ще ви е трудно да вземете решение сами.

Рак и Асцендент Рак – Да бъдете в сериозна борба с живота ви прави изключително дисциплинирани и решителни. Вашата чувствителност към социалните проблеми ви кара да направите сериозни избори.

Лъв и Асцендент Лъв – Скритият гняв е готов да бъде активиран във вашето подсъзнание, който става все по-активен при тежки и напрегнати ситуации. Трябва да се борите с хора, на които е трудно да се примирят с вас.

Дева и Асцендент Дева – Този ден ви подхожда идеално, защото ви отваря възможности да започнете да реализирате някои от плановете си. Интензивно мислите за някого. Може накрая да решите да поканите този човек на среща.

Везни и Асцендент Везни – Днешната планетарна енергия ще бъде достатъчна, за да предизвика разногласия между вас и партньора ви, ако не внимавате какво казвате. Направете всичко възможно да се отпуснете и да се подготвите да видите по-светлата страна на всичко.

Скорпион и Асцендент Скорпион – Някой може да ви направи услуга или да помогне с проблем, който ви притеснява. Не позволявайте на вътрешната несигурност и напрежение да развалят отношението ви с любим човек.

Стрелец и Асцендент Стрелец – Поели сте много неща и сте донякъде натоварени със задължения, но все пак ще успеете да се справите със ситуациите през този ден. Най-накрая се очертава епилогът на нещо. След дълго чакане усещате малка победа.

Козирог и Асцендент Козирог – Добре е да споделите притесненията си с някой, на когото имате доверие. Вашите приятели са хората, които могат да ви помогнат да преодолеете всеки проблем, с който се борите. Така че не се опитвайте да криете грешките си от тях.

Водолей и Асцендент Водолей –Напрегната ще е атмосферата на работа, където могат да се случат неудобни ситуации, но нищо, което да ви застраши сериозно. Просто казано, ще има кавги, интриги и една негативна енергия.

Риби и Асцендент Риби – Уморени сте от темпото, което ви притиска. Ден, прекаран с близки хора и в спокойна атмосфера е това, което би ви укрепило. Настроението ви се подобрява от срещата с някого или приятели.

Съветите на Фортуна

Пълнолуние в Скорпион в 07:15ч и съпровождащото го пълно лунно затъмнение. Как спектакълът на небето ще ни повлияе върху ежедневието.

Самото пълнолуние дава преливане на емоции, като омраза, гняв, ревност, както и любов, нежност... и когато към това се добави и лунното затъмнение в силния и интуитивен Скорпион, със сигурност ни очаква труден период!  Ще има преливане и „пълноводие“ от емоции, както красиви, така и не толкова красиви, на всяка крачка. Ще имаме малко преплетена информация, объркване, закъснения, защото е ретрограден Меркурий. След това затъмнение и пълнолунието ще имаме прочистване от натрупани и неустойчиви неща. 


Топ новини

виж още
Актуална тема