Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 17.01.22

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 17.01.22

Дневен хороскоп – понеделник – 17.01.22 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес може да се сблъскате с повишена конкуренция. Вече установените партньорства могат да бъдат изложени на риск – не са изключени сериозни разногласия и спорове с основния бизнес партньор. Препоръчително е да избягвате самотата. Хубаво е да сте в група по интереси, сред стари приятели, близки хора.

Телец – Една от темите на този ден може да са колебанията, свързани с материалната и имуществената страна на личния живот – например с жилище, наследство, семеен бизнес, покупка на къща. Днес влюбените Телци се нуждаят не само от любов като такава, но и от топлина, доверие и комфорт.

Близнаци – Днес може да ви посети носталгичното настроение, особено ако дочуете  музика, която ви напомня нещо в миналото. Ще ви обземе естествено желание да бъдете в доверчива и топла връзка с любимия човек и ще ви провърви, ако се окаже взаимно.

Рак – Днес е полезно за вас да мечтаете или да се потопите в лирически сантиментални преживявания. Звездите предполагат, че сега е не само правилният начин да се отпуснете: романтичното или носталгично настроение е чудесна среда за вашите творчески идеи и мотивиращи фантазии за близкото бъдеще.

Лъв – Звездите ви съветват да прекарате този ден възможно най-активно. Всяка ваша инициатива ще бъде подкрепена. Можете да поставите основите на нови проекти. Приходите ви ще растат, отношенията с колеги и началници са конструктивни.

Дева – Търсете временен компромис във всичко. Денят ви позволява да дадете повече храна на душата и тялото и понякога да се прилага тази опция буквално: добрата храна или напитка може да се превърне в източник на приятни емоции.

Везни – Днес трябва да организирате ментално разтоварване или да намалите контактите в социалния кръг. Хубаво е да се потопите във виртуалната реалност, да слушате музика и да гледате вдъхновяващи филми.

Скорпион – За да постигнете резултати, трябва да се съсредоточите. Нещата вървят добре днес за тези, които работят в сферата на услугите. Умът в този ден лесно отстъпва място на чувствата, особено под влиянието на спомените.

Стрелец – Днес нямате достатъчно енергия за любовни подвизи, а за онези, на които не им липсва предприемчивост и изобретателност, външните обстоятелства може да не са твърде благоприятни. Констатирайки този тревожен факт, звездите обещават, че утре ситуацията ще се подобри.

Козирог – Днес фината интуиция помага да изберете правилния начин на действие. Препоръчва се да се съсредоточите върху изпълнението на планираните задачи. Най-успешни ще бъдат тези, които могат да мислят стратегически и имат предвид основната посока, докато вършат текущата работа.

Водолей – Днес не сте много доволни от любовните перспективи. Бъдете дипломатични и не се шегувайте с половинката си: ако е докачлива и леко отмъстителна, един ден може да насочи хумора ви срещу вас – точно когато най-малко го очаквате.

Риби – В този ден на Рибите ще им бъде по-трудно да контролират емоционалните си реакции. Не се препоръчва да бързате с вземането на управленски решения. Днес е добре да слушате музика, да се отдадете на спомени. Денят за релакс ще е двойно полезен, ако утре ви очакват важни преговори или събития.

Съветите на Фортуна

Правила за днешния ден

• Правете само това, което сте планирали.
• Откажете се от внезапни, непланирани стъпки.
• Откажете се от всичко, което носи дори и най-малък риск.
• Запазете спокойното и миролюбиво благоразположение на духа си.
• Комуникирайте с хората, но говорете по-бавно и тихо, отколкото обикновено.
• Отдайте предпочитание на компанията на един човек, вместо големите компании.
• Прекарайте известно време в уединение и медитация - днес можете да разберете много неща за себе си и за живота.
• Отделете време преди всичко да чуете и разберете друг човек, а не да го убеждавате в нещо или да спорите с него.
• Старайте се повече да наблюдавате, отколкото да действате и говорите.
• Отделете време за съзерцание на природата, пък макар и от картини, репродукции или снимки на красиви пейзажи.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети