Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 18 юли 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 18 юли 2022

Дневен хороскоп – понеделник – 18 юли 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Запретнете ръкави, денят ще бъде натоварен с всички възможни съставки добри и лоши. Не че ще се уплашите твърде лесно, но за да знаете какво да очаквате и да сте подготвени. Ще има всякакви неща, с които трябва да се справите.

Телец – Трудно ще намерите в околните разбирането, което искате, но ще го преживеете. Можете да почувствате напрежението, тъй като е неизбежно, но не се предавайте, особено след като в мислите ви се въртят за вечерта приятни планове.

Близнаци – Продължавате да чувствате умора, но започвате да сте малко по-оптимистично настроени. В работата нещата започват да се обръщат към по-добро и дори има шанс за някои от вас да бъдете повишени или някакво подобрение.

Рак – Предстоят ви важни избори, които могат да имат неочаквани последици в близко бъдеще. Имате обаче разумно време за размисъл, колкото ви е необходимо, така че не бързайте със заключенията. Смятали сте някого за недобронамерен, но мнението ви ще се окаже грешно.

Лъв – Това са трудни времена за вас, особено в личен план. Чувствате се готови да поемете контрола върху личния си живот, защото някак сте го загубили и не се чувствате никак добре в тази ситуация. Откъснете се от рутината за няколко дни!

Дева – Имате добри шансове да преодолеете всяко препятствие, ако наистина искате. Открийте сред познатите си човек, с когото можете да говорите за това, което ви мъчи. Проблясва лъч светлина и някои ваши надежди ще бъдат оправдани.

Везни – Вашият социален живот е голям източник на удовлетворение, така че отделете време за него, независимо от обстоятелствата. В края на деня се обградете с близки приятели; имате нужда от хармония след ден на голям емоционален заряд.

Скорпион – Днес ще имате шанс да се откроите в нещо. Ушите ви ще чуят приятни думи и комплименти и много ще ви хареса. Енергийното ви ниво е много добро, но трябва да намалите малко темпото, защото рискувате да се уморите твърде много с този ритъм.

Стрелец – Не е нужно да пускате двигателите на максимум, още повече, че е едва първият ден от седмицата. Внимавайте с кого прекарвате повече време, защото някои хора може да ви повлияят негативно, без да го осъзнавате.

Козирог – Хубаво е да се съсредоточите върху личните си проекти, имате какво повече да спечелите. Отношението ви може да подразни околните, затова бъдете по-внимателни и не се намесвайте в спорове и не започвайте разговори по опасни теми!

Водолей – Имахте по-натоварващ период напоследък и умората започва да си казва думата. Ще е добре да отделите повече време за себе си, дори това да означава да си вземете няколко дни почивка. В противен случай можете да се сблъскате със здравословни проблеми.

Риби – Нещата се развиват от само себе си в професионалния живот, така че можете да не си давате много зор. Мислите, че много хора се нуждаят от вашето внимание, което може да не е толкова вярно, колкото си мислите.

Съветите на Фортуна

Денят носи негативна енергия. Ден на нашите заблуждения и грешки. Хората стават податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не попаднете под чуждо влияние. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

Новите проекти и идеи, които се появяват в този ден са само съблазън и илюзия - те са неосъществими. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Бъдете внимателни в действията и постъпките си – в този ден вниманието на Висшите сили е насочено изцяло към нас и ни подлагат на проверка. Не проявявайте прекомерна гордост и отмъстителност. Подходящо време за покаяние. Избавете се от ненужни привързаности.

Всяка болест проявена днес се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Хубаво е да запалите свещ и да гледате продължително време живия пламък. Очите се засилват, а огънят изчиства аурата ви от негативна енергия.

Луната е на празен ход от 09:44ч до 14:19ч. не предприемайте нищо важно.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати