Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 19 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 19 септември 2022

Дневен хороскоп – понеделник – 19 септември 2022 - Tribune.bg

Овен – Опозицията Меркурий-Юпитер освобождава потенциала ви и добронамерената дързост може да се превърне във вашият ключ към значителен успех. С Юпитер във вашия знак лесно правите впечатление, без да ви коства много усилия.

Телец – Ако сте необвързани, търсенето на сексуално удоволствие може да се увенчае с успех, но има и вероятност да бъдете наранени. Може също така да станете жертва на сексуално мотивирано преследване.

Близнаци – Готови сте да отговорите на предизвикателствата на живота. Може да се окажете на място, което да даде "храна" на вашето любопитство и въображение. Отнасяте се към всичко с хумор и околните може да са притеснени, ако искат да говорят с вас сериозно.

Рак – Може би ще срещнете някой, който ще ви очарова със стила си. В същото време не е изключено да преминете и през фаза на затваряне в себе си, може би уморени от безсмислени външни стимули.

Лъв – С тригона Слънце-Плутон рискувате да станете жертва на вашите мании или механизмите, с които се опитвате да манипулирате ситуациите за собствена изгода. Не се изключва неочаквано постъпление на пари било от връщане на дълг, било от печалба.

Дева – С тригона Слънце-Плутон може да започне нова фаза в живота ви и може да преживеете прехода от старото към новото с всичко, което произтича от това. Луната ви прави малко податливи на вашите слабости.

Везни – Вие сте много повече от това, което си мислите, че сте. Не е лоша идея поне веднъж да излезете от своята скромност, показвайки на другите, че когато искате, можете също да „извадите“ съвсем различно лице.

Скорпион – С тригона Слънце-Плутон, първото искане е да се пречистите от всичко „токсично“ във вашето тяло или във вашето пространство. Що се отнася до вашите космополитни настроения, те ще трябва да бъдат ограничени.

Стрелец – Ако сте във връзка, пазете се от някой, който се представя за ваш приятел, но цели да ви отмъсти, разваляйки щастието ви. Има и такъв дневен сценарий, в който можете да претърпите загуба на някакво ниво.

Козирог – При тригона Слънце-Плутон добрият сценарий е да се преродите чрез "просветление", което ще промени ценностната ви система и приоритетите ви. Ако сте необвързани и сте готови за това, което търсите, тогава Вселената ще "заговорничи" във ваша полза.

Водолей – С тригона Слънце-Плутон ще имате възможност да преживеете и нещо съвсем различно. Внимавайте къде давате и оставяте личните си данни, за да не пострадате. Някой ще се опита да ви пуска нарочни фитили, не се връзвайте на нищо.

Риби – Обстоятелствата на деня може да ви доведат на място, което ви напомня някои минали неща и сърцето ви може да „проговори“. Някой вижда във вас тъмния обект на своето сексуално желание.

Съветите на Фортуна

Този ден може да се нарече стресов. Сложен период с висок енергиен заряд. Променя се посоката на вибрацията на Луната. Някои го смятат за ден на разгул на вампирите. Активен трябва да бъде само външният живот, а вътрешно трябва да се запази спокойствие.

Опитайте се да бъдете търпеливи и да не прекрачвате никакви граници или правила. Въпреки че може да се наложи все пак вие да поставите строги граници или да вземете трудни решения, не забравяйте, че всичко може да бъде постигнато с доброта и състрадание. 

Покажете най-доброто от себе си на другите - това, което може би сте крили досега. Това е вашият момент. Вие сте център на вниманието и имате силата да успеете.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати