Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 21.02.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 21.02.2022

Дневен хороскоп – понеделник – 21.02.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Подхождайте към нещата в живота си по креативен начин. Имате повече смелост, увереност и знания и заедно с положителната астрална енергия се движите в посоката, която искате. Възстановява се хармонията в различни области на живота ви.

Телец – Вие надценявате някои ситуации в междуличностните си отношения. Не е желателно да се смесват професионални и лични отношения, тъй като това може да доведе до проблеми. Въпреки че цените баланса и хармонията, днес може да търсите по-интензивни начини за себеизразяване.

Близнаци – Комуникацията с другите е добра и ще можете да постигнете важни споразумения. Креативността и вдъхновението ви дават поток от идеи и вие сте развълнувани да намерите начини да ги приложите на практика.

Рак – Ако през първата част на деня сте потънали в мисли и съзерцание, по-късно ще имате импулс да излезете изпод черупката и да действате. Днешните енергии са полезни за правене на открития, намиране на отговори и решаване на определени ситуации.

Лъв – Ще се справите с изненадващи ситуации във вашите взаимоотношения, независимо от тяхното естество. Днешните енергии благоприятстват практическите решения и в същото време ви насърчават да не бързате с тях.

Дева – Могат да възникнат проблеми, които трябва да бъдат решени много бързо. Днес ще се радвате на положителното влияние на определени хора, които ви подтикват да действате по благоприятен начин.

Везни – Желанието ви за приключения и разнообразие днес се засилва от емоциите, които имате. Доставя ви голямо удоволствие да изразите себе си по автентичен и жив начин. В същото време се съсредоточете върху сериозните отговорности и организирайте своите цели и планове.

Скорпион – Готови сте днес да работите усилено, за да получите това, което искате, не се страхувате да поемате рискове или да се изправите срещу силен противник. Бъдещето може да зависи от решенията, взети на този ден.

Стрелец –Сериозни проблеми едва ли ще възникнат днес, но несигурността и неяснотата на настоящата ситуация може да ви дразнят! Колкото и да се опитвате да получите ясни и точни отговори на всичките си въпроси, е малко вероятно да успеете.

Козирог – Днес сте по-фокусирани върху малките промени в живота си. Имате продуктивна енергия, въвеждате ред в ежедневието си. Звездите са на ваша страна и нещата ще вървят добре. Но успехът няма да бъде възможен веднага, така че бъдете търпеливи.

Водолей – Преди да поемете инициативата, за която се готвите, уверете се, че моментът е подходящ, в противен случай ще се окажете в неудобна позиция. Не са изключени някои недоразумения с близки хора, но те ще изчезнат толкова бързо, колкото са се появили.

Риби – Днес звездите ви насърчават да се отпуснете, да прекарате качествено време с любимите си хора и да се насладите на дейности, които ви предлагат комфорт. Това е добър момент да правите практически планове за бъдещето.

 

Съветите на Фортуна

Благоприятен и позитивен ден, в който преобладават радостните емоции. Ден на оптимизъм и творческо вдъхновение, за стремителни действия. Вдъхновението ще посети всички, които не изпуснат момента и го използват правилно. Енергията на деня може да окаже помощ за бързите дела. Време за колективно общуване. Не трябва да оставате дълго време в уединение. Бъдете по-близко до близки хора, приятели, колеги.

Необходимо е сериозно да се отнесете към своето шесто чувство и внимателно да се вслушате какво ви подсказва. Ако смятате, че е необходимо да закупите билет от лотарията, тогава трябва да го купите, най-вероятно може да се окаже печеливш. Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, затова не е желателно да бъдат нарушавани. Луната е на празен ход от 07:03 ч. до 11:20 ч. Не започвайте нищо важно в това време.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети