Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 24.01.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 24.01.2022

Дневен хороскоп – понеделник – 24.01.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Във връзката си сте по-критични отколкото трябва към партньора си. Този неблагоприятен климат не е добър за двама ви. Не забравяйте да се вслушвате по-добре в нуждите и желанията на половинката си, за да не влошите ситуацията.

Телец – Неприятна кашлица, трудно заспиване, главоболие са възможни днес. Астралните дисонанси са налице и разкриват временен спад във формата ви. Нищо непреодолимо, ако отделите време да си починете и да се съсредоточите отново върху основните си нужди.

Близнаци – Променете възприятията и отношението си към някои неща и се опитайте да погледнете на последните промени в по-малко негативна светлина. Само оптимистичният поглед ще ви помогне да намерите решения на проблемите си 

Рак – Нетърпеливи сте да постигнете целите си. Запазете спокойствие и вземете някои разумни решения - със сигурност най-накрая ще стигнете там, където искате да бъдете. В професионален план нещата са наред. Разногласия и недоразумения с вашите колеги вероятно ще бъдат леки и краткотрайни.

Лъв – Ще трябва да се съсредоточите днес, тъй като ще се сблъскате с нови проблеми, които сякаш идват от нищото. Ще трябва да сте нащрек, в противен случай ще загубите контрол над нещата. Опитайте се да останете спокойни и да не нервничите.

Дева – Денят е добър, тъй като ще предприемете рационален и прагматичен подход. Днес сте благословени с редица възможности да направите фундаментални подобрения в ежедневието си. Необвързаните трябва да се откажат от страховете си и да действат по въпроса.

Везни – Вие сте пълни с енергия и това трябва да ви помогне да постигнете някои от дълго планирани цели, които ще предизвикат чувство на удовлетворение. Придържайте се към релаксирано състояние на ума, тъй като това е най-добрият начин да се справите с възможни проблеми, които могат да възникнат.

Скорпион – Обстоятелствата изискват незабавни действия, но това трябва да бъде добре обмислено и ефективно. Уверете се, че избягвате крайностите и не позволявайте на разочарованието да ви накара да вземете грешен завой.

Стрелец –Изглежда ще е приятен ден за вас и енергията и жизнеността ви ще стигнат своя връх. Вземате нещата в свои ръце и успешно се справяте с всички предизвикателства на деня. Нищо няма да може да ви се опре.

Козирог – На работа имате много неизползван потенциал. Направете всичко възможно, за да се възползвате от възможностите, които сте пропуснали в миналото и нещата ще се подобрят за вас. Планетите имат положително влияние върху любовния ви живот днес!

Водолей – Нещо се променя около вас, но ще направите добре да не позволите това да ви повлияе, защото може напълно да загубите връзка с реалността. Бъдете нащрек, за да не се окажете неподготвени да се сблъскате с неочакваното. Но трябва да приемете ситуацията такава, каквато идва.

Риби –Това е благоприятен ден за вас. Останете верни на собствените си проекти и измислете план, за да приложите всичките си идеи в действие. Чувствате се добре и това ще ви помогне да прекарате добър ден с партньора си. Укрепете връзката си.

                                                     

Съветите на Фортуна

На този ден трябва напълно да се съсредоточите върху най-важния за вас проблем и да потърсите необходимите източници на знание, за да го разрешите. В този вълшебен ден умствените способности на човек и неговата интуиция са особено силни. Можете да научите нови неща за себе си и света. Тайните знания може да ви се отворят, нови идеи и свежи оригинални решения на стари проблеми може да ви дойдат. Решавайте проблеми, постигайте целите си с помощта на придобитите знания. Не забравяйте обаче, че знанието може да се използва само за добро, иначе ще се обърнат срещу вас.

В този ден е добре да бъдете алтруисти, щедри, трябва да учите и предавате опит и знания на другите. Сънищата също носят нови знания и информация за решаването на проблеми. Обърнете им внимание: те ще помогнат за промяната към по-добро, ако бъдат правилно разбрани.

В медицински аспект е необходимо да се внимава спрямо тазобедрения пояс, сакрума и долната част на гръбначния стълб. По-добре е да не правите резки движения. Препоръчват се много растителни храни.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати