Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 26 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 26 септември 2022

Дневен хороскоп – понеделник – 26 септември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес ще видите, че имате огромен капацитет за създаване на хармонична среда около вас. Вашата самодисциплина ще бъде важна през целия ден, освен това по този начин ще упражнявате известен контрол над собствената си личност.

Телец – Днес ще имате много активен ден на работното място и уменията ви за хората ще ви помогнат да убеждавате другите. Като цяло ще има много добри аспекти за връзки с обществеността.

Близнаци – Днес ще можете да постигнете много добри резултати. Отношенията с близките ви обаче може да са малко обтегнати, но с малко самообладание всичко ще се оправи. Не се поддавайте на импулси и помислете ясно какво наистина искате.

Рак – Това ще бъде ден на трансформации в живота ви и те могат да бъдат много положителни. В този понеделник животът може да ви постави пред два избора. Слушането на сърцето ви може да ви помогне да намерите правилният изход!

Лъв – В този понеделник ще се почувствате креативни и готови да свършите много неща.  Ще бъде добър ден за започване на всеки нов проект, който възнамерявате да развиете. Трябва обаче да контролирате силните си емоции и силното си его, защото те само ще ви създават проблеми

Дева – В сферата на работата денят ще бъде много продуктивен, ще можете успешно да извършвате обичайната си професионална дейност и дори да разширите кръгозора си. Ще трябва да бъдете само по-търпеливи.

Везни – Като цяло понеделник ще бъде вълнуващ ден за вас. Може да се наложи да разкриете най-съкровените си мисли и чувства. Планетите се подреждат днес така, за да ви накарат да се почувствате много романтични и емоционални.

Скорпион – Днес мълчанието ще бъде злато, ще ви трябва много търпение. Дори незначителни разногласия и незначителни неща могат да се превърнат в сериозни проблеми. Запазете спокойствие и тази фаза също ще отмине.

Стрелец – Малки раздразнения ще се появят и разногласия вероятно ще избухнат през този ден. Важно е днес да пренебрегнете дребните неща. Опитайте се да споделите проблемите си с някой, който може да ви помогне да подобрите настроението си.

Козирог –Днес ще трябва да запазите самообладание и да бъдете доста търпеливи. Трябва да разберете, че правилното отношение всъщност е наполовина спечелена битка. Не пренебрегвайте уроците от миналото.  Опитът ще бъде най-добрият ви учител и ще трябва да се ръководите от него.

Водолей – Опитайте се да се оставите на течението днес, вместо да се противопоставяте както винаги. Опитът ще ви научи на много по-достойни уроци. Ще имате някои добри аспекти в сантиментален план, независимо дали имате или не партньор.

Риби – Влагате много идеализъм в сегашния ви живот, не мислите ли? От друга страна, ще имате някои благоприятни аспекти за дейности, свързани по някакъв начин с продажби, пътувания или връзки с обществеността. Накрая може да почувствате известна тъга за нещо.

            

Съветите на Фортуна

Новолуние във Везни в 00:55ч. По време на новолуние активно се извеждат от организма вредните и ненужни вещества. Тялото има нужда от много течности, за да се избави от тях. Подходящо е за лечебно гладуване, лунна или плодова диета. 

В безлунните дни трябва да сме по-тихи от водата и по-ниски от тревата. Смята се, че бродят нечисти сили по това време. Човешката енергия е отслабена, виталността е близо до нулата. Жизнените сили ще започнат да се натрупват едва с нарастването на Луната. Сега хората са подложени най-много на стрес, нервни разстройства и различни заболявания, тъй като имунитета е снижен. Човек е склонен да проявява не най-добрите черти от своя характер. Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието.

 *Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати