Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 27 юни 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 27 юни 2022

Дневен хороскоп – понеделник – 27 юни 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Недейте днес да бързате и да взимате импулсивни решения. Нуждаете се от добре разработен план и добра стратегия, за да се справите с това, което предстои и да сте добре подготвени за новите си планове.

Телец – Първата половина на деня ще бъде скучна и мързелива. Тъй като всички около вас стават по-чувствителни, внимавайте какво и как казвате нещо, ако не искате да създавате недоразумения и да възникват проблеми поради двусмислие и неяснота.

Близнаци – Общият фон на денят е позитивен, ще ви помогне да се отпуснете физически, психически и емоционално. Фокусирайте се върху това, което ви кара да се чувствате в безопасност и ви носи комфорт.

Рак – Днес е ден, в който може да сте по-уязвими към желанията на другите хора, особено на членовете на семейството, които имат много изисквания към вас. Добре е да намерите точния баланс, за да не попаднете в капана на капризите, защото това може да премине в други по-неприятни ситуации.

Лъв – Може да почувствате, че другите днес са по-трудни за общуване, не са склонни към сътрудничество или като цяло са нервни или недостъпни. От друга страна, нещо може да достигне до критична точка и да се наложи да се вземат спешни решения.

Дева – Не е изключено в първия ден на седмицата да се наложи да поемете някои допълнителни отговорности или да заемете друга позиция. Възможно е да имате проблеми в отношенията. Не пренебрегвайте здравословните проблеми.

Везни – Не претоварвайте графика си с твърде много различни неща. Старайте се да не се забърквате в чужди проблеми и машинации. Освен това обърнете внимание на въпросите, свързани със семейството и дома.

Скорпион – Добре е да се доверявате повече на инстинктите и интуицията си. Обърнете повече внимание на здравословните проблеми, тъй като може да се почувствате много уморени или летаргични. Постепенно ще се възстановите.

Стрелец – Избягвайте да се претоварвате. Вероятно са ви възложени и ви очакват безброй задачи, но няма да получите никаква награда, ако работите до изтощение. Това е идеален ден да подредите мислите си, да балансирате ситуациите, в които се намирате и да изберете най-доброто за себе си. 

Козирог – Денят е относително спокоен, въпреки че трябва да имате изострено внимание. Опитайте да „затворите“ нерешените проблеми и да отворите нова страница. Обърнете малко повече внимание на вашето здраве и физическо състояние.

Водолей – Ще сте спокойни, в сравнително добро настроение. Луната нежно ви подканва да съсредоточите вниманието си върху любовния си живот, върху нещата, които ви радват, върху вашите приятелства, но и върху проблемите на децата.

Риби – Днес мнозина ще са вътрешно уязвими, лесно раними и силно впечатлителни. Звездите ви съветват по-добре да прекарате този ден в безопасна среда, която да ви осигури уединение, психологически комфорт, моменти на дълбока интимност с любим човек.

Съветите на Фортуна

Енергията на деня е много благоприятна за хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. На тях ще им се отдава буквално всичко, което е свързано със съзидание и е за благото на себе си и другите хора. Спокойствието и уравновесеността трябва да са естественото състояние за този ден. С усмивка правете всичко.

Важни дела обаче не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, останалото пак отложете, ако може. Обезателно се препоръчва да посветите време за повече отдих и съзерцание. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго.

Ако се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, полагате основата за добри промени в живота си в близко време. При това ще стане без вашето практическо участие – енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети