Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 30 януари 2023

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 30 януари 2023

Дневен хороскоп – понеделник – 30 януари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят е добър както за умствена, така и за физическа работа. Днес всичко, което ви застига възприемайте без много емоции. Бъдете внимателни при работа с техниката и с режещи предмети. Организирайте си приятелски срещи.

Телец – Днес ви очакват доста задачи за изпълнение, но може да почувствате недостиг на сили. Вероятно ще имате потребност от повече почивка и сън, за да се възстановите. Увеличете приема на витамини и минерали.  

Близнаци – В днешният ден мързеливост, разсеяност, променливо настроение могат да попречат на изпълнението на ежедневните ви задължения. Емоциите могат да повлияят на самочувствието. Редувайте равномерно работата с почивка.  

Рак – Днес уверено и решително можете да поемете инициативи във всяка сфера на живота, да заявите смело своите желания, очаквания или намерения. Не се страхувайте да привлечете вниманието към себе си - сега е полезно.

Лъв – Бъдете внимателни, но и бдителни, тъй като лесно можете да станете привлекателна плячка за хора, които обичат да се възползват за чужда сметка. Може дори да не осъзнаете, че сте използвани, докато не стане твърде късно.

Дева – Некадърността или глупостта на някои хора днес може да е много изнервяща. Запазете спокойствие и не давайте външен израз на емоционалните изблици. Старайте се да подхождате разумно към всичко и всички.

Везни – Днес е по-добре да не планирате сложни и изморителни дела. Прекомерното напрежение е нежелателно. Трудно ще се впишете в ритъма на деня и вероятно ще се почувствате уморени по-бързо от обичайното. Нуждаете се от повече почивка.  

Скорпион – Звездите са на ваша страна и можете да се възползвате от тяхното благоразположение. Възможно е да получите изкусително предложение, на което ще ви е трудно да устоите или ще можете да реализирате някои предишни планове.  

Стрелец – Силно желаете да се освободите от скучните задължения и всякакви ограничения. Предразположени сте повече към риск и авантюризъм. Звездите ви съветват да не се поддавате на първия емоционален импулс, защото скоро може да съжалявате.

Козирог – Практичността и здравият разум са вашето предимство днес. Ако хората ви потърсят за съвет, ще можете да предложите правилното решение. Не бъдете прекомерно взискателни и критични към своя партньор. Старайте се да покажете повече уважение.

Водолей – Днес трябва да се приспособите към обстоятелствата и да не проявявате прекалено упоритост и екстравагантност. Добре е желанията ви да са по-реалистични, другото е загуба на време. Слушайте внимателно какво другите искат да ви кажат и си правете нужните изводи.

Риби – Ако се колебаете за нещо или ако се сблъскате с трудности, които не знаете как да разрешите, по-добре се консултирате с близки и доверени хора. Те ще ви предложат добри съвети, които ще ви помогнат да намерите решенията, които търсите.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До обяд е време, в което всяко събитие играе ролята на знак за това дали носим нерешен проблем от миналото или имаме зелена светлина да продължим напред или поне натам, където искаме да стигнем. Може да се появи усещането, че нещо или някой ви задържа или пък ви дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина. Не винаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Затова днес може да получим знак къде и какво ни задържа. Общият фон е неблагоприятен за здравето. Да се избягва всякакво претоварване.   

Следобед енергиите се сменят с по-благоприятни и вече може спокойно да дишате. Денят трябва да се посвети на семейството и особено на децата. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения. Ако можете да държите негативните си мисли под контрол, най-вероятно ще успеете в това, което сте се заели. След работното време наблегнете на почивката и спокойните занимания.  Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури.

Луната е на празен ход от 07:53ч до 10:36ч. Неподходящо е за важни дела, за нови начала, за придобивки.

 Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети