Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 31 октомври 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 31 октомври 2022

Дневен хороскоп – понеделник – 31 октомври 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Очакват се спънки и забавяния в работата ви. Може да сте въвлечени в конфронтационен проблем на работното място. В тон с всичко, което трябва да направите, е да управлявате правилно предимствата си, като главно избягвате ненужните загуби.

Телец – Може би ще успеете да изненадате някого с широчината на своя хоризонт или задълбочени познания по дадена тема. Дори ако ви чакат много важни неща, ще намерите не по-малко важни причини да ги отложите за по-късно.

Близнаци – Тази седмица може да се почувствате малко по-въздушни и по-малко приземени от обикновено. Бъдете особено внимателни да не позволите на безпокойството да доминира в мисленето ви. Може да ви бъде изключително мързеливо в този ден.

Рак – Влиянието на планетите прави началото на седмицата особено интригуващо. Изглежда много вероятно да срещнете някого, на когото трудно можете да устоите. В понеделник трябва да се вслушвате повече във вътрешния глас.

Лъв – Направете всичко възможно да останете спокойни и да се съсредоточите върху работата си. Вероятно ще се почувствате по-решителни и оптимистични, независимо от случващото се. Балансирането на чувствата с действията е важно умение, което трябва да развиете.

Дева – Венера във вашия 3-ти слънчев дом предвещава приятно преминаване на ежедневието, дори може да получите приятно съобщение или вдъхновението да ви завладее. Някой от хората около вас ще привлече вниманието ви, било с поведението си, било с постиженията си.

Везни – Добър момент за актуализации. Ако вие и вашият партньор преоткривате любовния си живот, може да се наложи да се възползвате от космическата атмосфера на тази седмица, за да сбъднете някои от мечтите си.

Скорпион – Венера във вашия знак създава положителна атмосфера за вас и можете да се възползвате от обстоятелствата, за да си прекарате добре, където и да сте. Ще изпитвате силна нужда от хармония и обич. Като цяло това ще ви позволи да генерирате положителни чувства в личните си взаимоотношения.

Стрелец – Има опасност да привлечете недобросъвестни хора. Опитайте се да избягвате негативни личности, егоисти и измамници. Звездите ви предупреждават да се пазите от активни и резки действия, тъй като има вероятност от нараняване.

Козирог –Луната в Козирог препоръчва да се занимавате с въпроси, свързани с вашата кариера или някой важен случай, може би дори да поемете временни и административни задачи, но не забравяйте, че ще има и променливи параметри, които няма да ви харесат.

Водолей – Не можете да си позволите да бъдете игнорирани, затова се опитайте да използвате времето в своя полза. Доверете се на вътрешния си глас. Независимо от обстоятелствата, всичко ще бъде наред. Оптимизмът и ентусиазмът са важни генератори на интереса ви към всичко, което правите.

Риби – Вашият ум работи на много по-интуитивно и въображаемо ниво и това може да бъде много полезно. Имате много добро самочувствие в началото на седмицата, но се пазете от хора, които искат да ви подложат крак и да ви препънат.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Спокоен и мирен ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Да се избягват битови скандали. Ден на интуитивното знание и за служене на другите. В семейството може да се прояви кармата. Добре е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек.

Днешният ден е много провокативен. Не трябва да се поставя начало на продължителни дела. Успешни ще са само тези, които са бързи и краткосрочни. С особена сила важи правилото: „Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори по-малко. Луната е на празен ход от 17:16ч до 17:44 ч. В тези минути не предприемайте нищо важно.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати