Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 5 декември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 5 декември 2022

Дневен хороскоп – понеделник – 5 декември 2022 - Tribune.bg
Tribune.bg

Овен – Бъдете внимателни и недейте да бързате за никъде. Денят ще е добър, ако не изисквате невъзможното от себе си и от другите. Втората половина на деня е подходяща за домакинска работа. Можете да направите някои полезни покупки, да закупите неща за в къщи.

Телец – Днес може да срещнете пречки в работата или бизнес контактите. Възможно е да има закъснения и грешки при подписването на бизнес документи. Ако е възможно, опитайте се да намерите време да се отпуснете, ще бъде по-добре или си вземете почивен ден.

Близнаци – Денят може да донесе стрес върху нервната система. Бързо променящите се събития ще предизвикат у по-лабилните представители на знака паника. Умствените натоварвания значително ще намалят общите сили на организма.

Рак – Днес не бива да пропускате този страхотен ден за среща с приятели, близки. Ако срещата не е възможна, звездите съветват да използвате всички налични комуникационни линии за активен дистанционен контакт.

Лъв – Като цяло денят ще се развие добре. Възможни са входящи парични потоци, включително от неочаквани източници. Опитайте се да не се преуморявате. Следобед ще бъде особено важно да правите паузи за почивка, да се разсеете поне за кратко време.

Дева – Благодарение на взаимноизгодни споразумения ще можете да разширите партньорствата си, ако се занимавате с бизнес. Следобедът ви обещава малки препятствия. Желанието да печелите повече надхвърля физическите ви възможности.

Везни – Ще имате повече притеснения, отколкото сте очаквали. Неочаквано могат да се появят нови задачи и ще трябва незабавно да се съсредоточите върху тях. Поради това ще трябва да отложите нещата, които сте имали намерение да направите.

Скорпион – Денят ще бъде оцветен от нотки на интрига и приключения. Важно е да хванете момента, в който е време да преустановите разговора или да спрете играта. По-темпераментните представители на знака лесно ще се увлекат по друго лице.

Стрелец – В къщи ще имате повече неща за вършене, отколкото сте очаквали. Не са изключени неочаквани разходи: може да се наложи да направите някои спешни покупки или да поправите повредени домакински уреди.

Козирог – Ще проявите особен интерес към слуховете и клюките, особено ако разговорите са от материален характер. Някаква информация, наистина, ще ви бъде полезна, тъй като ще ви подскаже начин за решаване на важни финансови въпроси.

Водолей – Днес другите ще ви слушат особено внимателно. Опитайте се да не казвате твърде много неща, да не споделяте непроверена информация: можете да навредите на себе си. Денят е подходящ за решаване на въпроси, свързани с пари и имущество, за покупки и сделки.

Риби – Подарете си ден на положителни емоции. Розовото възприемане на реалността ще повиши самочувствието. Доброто настроение не само ще прогони мрачните мисли, но и ще възстанови общото благосъстояние на тялото. В свободното си време танцувайте вкъщи или се наградете с един релаксиращ масаж.

                                   

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Първата половина на деня е подходяща да се погрижите за своите земните блага, да направите материалните си планове. Препоръчва се повече да почивате, по-малко да работите. Подхожда за интензивен отдих, за разпускане, релакс, хапване (стомаха сега трябва постоянно да работи, а устата да дъвче), за търсене на удоволствие. Добре е да сте обкръжени от красиви предмети, да разглеждате красиви природни картини, клипчета.

През втората половина на деня нищо важно не е добре да се прави или започва, само може да се довършва. Любовните срещи и запознанствата е по-добре да бъдат отложени. Могат да се появят много ситуации от миналото, като бумеранги да се върнат към вас. Трябва да се вземе всичко на сериозно, да се анализира миналото, да се открият грешките и неправилните действия. Време за разплащане на дълговете. Събитията могат да ви разкрият какви кармични дългове имате.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати