Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 6 юни 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 6 юни 2022

Дневен хороскоп – понеделник – 6 юни 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Лесно ще приемете промените, които предстоят. Вие сте достатъчно мъдри, за да осъзнаете, че неблагоприятните обстоятелства са преходни. Отделете малко време днес само за себе си и се опитайте да се отпуснете.

Телец –Вие сте наясно какво точно трябва да направите. Не е нужно да анализирате прекалено много и се включете в осъществяването на мечтите си. Отложете по-трудни ангажименти и започнете нещо по-креативно.

Близнаци – Вероятни са семейни проблеми. Луната в Дева носи напрежение и е възможно да съжалявате за някои от изречените думи. Няма да можете да установите добра комуникация с членовете на семейството. Бъдете толерантни и готови да слушате.

Рак – Днес ще сте по-склонни към емоционална нестабилност и чувствата ви ще преобладават над разума. Помислете внимателно, преди да кажете нещо. Някои представители на знака ще бъдат изправени на кръстопът.

Лъв – Луната в Дева носи неблагоприятна енергия във финансовия сектор. Ако използвате знанията и опита си и обърнете внимание на разходите, ще можете да предотвратите по-големи предизвикателства.

Дева – Вашето непоклатимо отношение може да ви доведе до заблуди и предизвикателни ситуации. Ще бъдете склонни да вземате импулсивни решения, които не са в съответствие с вашия рационален начин на мислене.

Везни – Погледнете назад - някои преживявания крият важни отговори. Не се обременявайте твърде много с мнението на другите и не бъдете прекалено самокритични към себе си. Ще бъдете малко объркани и стресирани, но вярвайте повече в себе си.

Скорпион –Луната в Дева ви носи вдъхновение и ентусиазъм, за да сбъднете желанията си. Бъдете самоинициативни, решителни и смели, защото това е единственият начин да постигнете целта, която сте си поставили.

Стрелец –Вие сте способни на повече, отколкото си мислите. Внимавайте с решенията. Ако не можете да живеете без комуникация и контакти,  поне се ограничете до най-подходящите, надеждни и полезни. Подходящо време за уединение и духовна работа.

Козирог – Твърдо сте решени да прекратите някои отношения, които вече не ви харесват и удовлетворяват. Начините, по които обикновено общувате, сега могат да станат неподходящи. Намерете алтернативни начини за поддържане на контакт.

Водолей – Изпитвате потребност да бъдете сами и да помислите за бъдещето си. Починете си и си позволете да се отпуснете. Всеки има нужда от малко време за себе си и сега е удобен момент да се посветите на себе си.

Риби – Имате достатъчно решителност да пробиете леда в общуването с партньора си. Луната в Дева ви носи положителна енергия и игривост. Очаква ви добра промяна. Обградете се с позитивни хора, които ви вдъхновяват.

 

Съветите на Фортуна

Ден за промяна и преоценка на стойностите. Бъдете готови за неочакваното: плановете ви могат да бъдат нарушени, могат да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие.

Старайте се да останете спокойни и се отнасяйте с разумна доза ирония към всичко. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото. Ден, в който не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално.

Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава пречистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Пречистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък. 

 


Топ новини

виж още
Актуална тема