Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 8 август 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 8 август 2022

Дневен хороскоп – понеделник – 8 август 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вашата логика ще ви помогне днес да излезете от задънената улица, в която се намирате. Можете да се справите много добре във връзката си, ако се опитате да контролирате раздразнението си и гледате на някои неща с повече позитивност.

Телец – Добър ден за довършване на плановете. В емоционалния си живот, старайте се да държите стреса по-далеч от връзката си. Внимавайте с хората, с които общувате днес, защото може да се окажете въвлечени в недоразумения без да се усетите.

Близнаци – Задълженията, които ще имате ще са твърде много. Изисква се голямо внимание при решенията, които предстои да вземете. Чарът, който ще имате днес, ще завладее всеки, който се изпречи на пътя ви.

Рак – Ентусиазмът ви може да е висок днес, но се отпуснете малко. Връзката, която поддържате, има много шансове да се стабилизира, стига да поставите някои граници и да разпределите семейните задължения и отговорности с партньора си честно и справедливо.

Лъв – Сдържайте емоциите, защото може да бъдете подведени към грешни ходове, които няма да ви донесат желаните резултати. Раздразнението е лош съветник и ще ви доведе до грешни заключения. Трябва да сте внимателни с финансите си, като избягвате крайностите.

Дева – Днес ще бъде доста напрегнат ден и трябва да внимавате във всичко, което правите. Уверете се, че сте предпазливи и внимателни. Понякога нещата може да не вървят според вас, но това не означава, че няма да успеете.

Везни – За да вървите динамично напред и да постигнете това, което искате, трябва да запазите стабилността си и да определите позицията си спрямо другите, като избягвате прекомерни действия, почивате и разтоварвате нервната си система.

Скорпион – Днес не се напрягайте и не поемайте повече отговорности, отколкото можете да поемете, без първо да уредите съществуващите си натрупани задължения. Направете си разумен график и тогава действайте.

Стрелец – Денят е доста добър за вашия знак и нещата ще вървят много по-добре, отколкото очаквате. Трябва да направите някои ключови промени и да премервате всяко свое действие, за да вървите по-уверено към реализацията на целите си.

Козирог – Трябва да проявите хладнокръвие при всеки проблем, който може да възникне днес, защото имате силата и ресурсите да го разрешите по най-добрия начин. Само не прекалявайте! Ходовете, които правите, трябва да са добре обмислени, за да избегнете проблеми, които ще създадете единствено с бързането си.

Водолей – Днес е възможно да възникнат непредвидени проблеми в професионалната област и ще трябва да се справите с тях незабавно или поне без отлагане. Има вероятност да срещнете приятелско лице от миналото.

Риби – Може да се наложи да промените курса, който следвате, за да се справите с развитието на дадената ситуация. Трябва да гледате на нещата по-реалистично, иначе може да се оплетете и да се удавите в лъжица вода.

Съветите на Фортуна

Денят носи силна енергия, която ако не бъде правилно овладяна, може да създаде достатъчно неприятности. Енергията е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Да не се предприемат рисковани дейности. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си.

Енергията на деня е такава, че всичко, което се прави или мисли, енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всичко. Не  трябва да се  вършат лекомислени постъпки и действия.

Да се избягват спорове и скандали. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Покажете най-добрите си чувства към членовете на семейството.  

Луната излиза на празен ход от 13:31ч до 21:40ч, което прави това време неефективно. Да се избягва започването на нови и важни неща, както и големи и скъпи покупки.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети