Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – понеделник – 9 май 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – понеделник – 9 май 2022

Дневен хороскоп – понеделник – 9 май 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Когато във вас се пробуди амбиция, вие ставате неудържими по пътя си към успеха и постигането на бизнес цели. Освен материалната печалба, статусът, който имате, е много важен за вас, така че ще направите всичко възможно най-накрая да получите желаната позиция.

Телец – Не позволявайте да се създадат и развият недоразумения. Най-добре е да избягвате ситуации на нервно напрежение, за да не рискувате да се подхлъзнете, дори вербално, и да създадете трайни вражди.

Близнаци – Трябва да се себеутвърждавате повече. В резултат на което ще пожънете по-късно това, което посеете днес. Не се колебайте да делегирате определени отговорности и не позволявайте на други да се намесват в делата ви.

Рак – Няма да имате проблеми, ако сте оптимисти и в хармония със заобикалящата ви среда. Трябва да си починете от емоционалното напрежение, така че не се колебайте да се потопите в удоволствията и развлекателните дейности, които харесвате.

Лъв – Духът на лидерство днес ще има много положителен ефект върху връзката ви. Този ентусиазъм е полезен. Наслаждавате се на щастието си в тишина и спокойствие, заобиколени от хората, които обичате.

Дева – Вашият социален и професионален живот е в центъра на вашите притеснения. Вашата интуиция може да ви помогне, но вашият инат, вашето недоверие или проява на агресивност могат да ви навредят.

Везни – Днес трябва да се вгледате дълбоко в себе си и това ще ви позволи да насочите енергията си конструктивно. В момента имате по-малко физическа енергия, но това ще премине. Не се тревожете толкова за другите.

Скорпион – Днес дори вие по някакъв начин страдате от лошата позиция на Луната спрямо вашия знак. Като се има предвид, че все още сте изложени на милостта на звездите, би било добре да сведете до минимум контактите с други хора, особено с тези, с чието мнение не можете да се съгласите.

Стрелец – Вие сте активни и неспокойни, претоварени от противоречиви идеи и е трудно да решите какво да правите по-напред. Въздържайте се от дела, които изискват твърде много динамика. Не пилейте енергията си в различни посоки.

Козирог – Ще удивите хората около вас с решителността, която проявявате да постигнете целите си. Имате нужда от психическа и физическа релаксация. Опитайте се да се потопите в артистична или развлекателна дейност, за да презаредите батериите си.

Водолей – Не е лесно да принудите себе си да следвате нечии инструкции, да изпълнявате задължения, да се занимавате с рутинни задачи. Чувствате силно желание за свобода. Имате нужда да изпитате нещо необичайно, което да освежи възприятието ви за света.

Риби – Подходящ ден за делови преговори и обсъждане на всякакви важни въпроси. Може да попаднете на хора, които да се заинтересуват от вашите идеи и планове. Възможно е с подкрепата на съюзници да постигнете повече от очакваното.

 

Съветите на Фортуна

Благоприятно време за творчество, любов и духовни търсения. Абсолютно всякакви неща, се развиват добре. Неприятните събития, ако се случат, което е малко вероятно само по себе си, ще бъдат краткотрайни и няма да донесат особено осезаема вреда.

Според лунния здравен календар стомахът и гръбначният стълб ще изискват повишено внимание в днешния ден. Физическото и емоционалното пренапрежение ще се отразят зле на вашето здраве. Ако е възможно ги избягвайте.

След 15:40 ч Луната преминава на празен ход до 01:54ч през нощта. Не е подходящо за предприемане на важни действия, покупки.  

 


Топ новини

виж още