Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – събота - 08.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – събота - 08.12.18

Дневен хороскоп – събота - 08.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Обърнете внимание на хората около вас. Не бъдете егоистични и не поставяйте винаги себе си на първо място. Някой в близост до вас има проблеми и се нуждае от вашата помощ. Това е подходящият момент за изготвяне на планове за бъдещето.

Телец – Вие ще бъдете заети с делата на вашия дом и семейство. Можете да свършите всичко, което сте планирали, просто трябва да действате! Глупаво недоразумение е възможно да  предизвика конфликт.

Близнаци – Да се отдадете на почивка може да е най-доброто нещо. Ще имате повече време за себе си, така че ще можете да помислите за това, което наистина искате да постигнете. Съществува риск от леко нараняване в резултат на невнимание.

Рак – Преди да вземете окончателно решение, разгледайте внимателно всички предимства и недостатъци. Финансовото ви състояние може леко да се подобри. Някой ще ви каже какво мисли за вас и ще ви нарани.

Лъв – Денят е благоприятен и подходящ за решаване на важни въпроси. Ако не се чувствате готови да предприемете решителни действия, ги поставете за по-късно. Вие ще излъчвате положителна енергия, затова днес трябва да общувате повече, може би ще срещнете нови приятели.

Дева – Ще преживеете трудности на работното място, но в такива моменти можете да докажете, че сте изключително добър служител и достатъчно рационални, а вашият шеф ще го оцени според заслугите ви.

Везни – Избягвайте трудни ситуации, независимо дали сте на работа или у дома, както и във вашия емоционален живот. Не спорете с шефа си, защото спечелването с логически  аргументи може да е невъзможно. Просто не е вашият ден. Излишните конфронтации ще доведат до проблеми.

Скорпион – Направете списък на задачите според важността им и след това се придържайте към тях. Ще видите, че правилната организация ще ви помогне много в ситуацията. Не пренебрегвайте най-близките си хора – намерете време и за тях.

Стрелец – Вие сте оптимисти, уверени и безгрижни. Обичате независимостта и не понасяте никакви ограничения. Сега звездите са благоприятни, затова може да вземете важни решения. Независимо дали става въпрос за личния живот или кариерата, можете да направите важни промени в двете области.

Козирог – Ще работите ефективно днес. Независимо от това, не прекалявайте. Най-трудната работа е по-добре да бъде отложена. Не се поддавайте на променливите си настроения. Спазвайте дадената дума.

Водолей – Имате голям потенциал да оказвате влияние върху други хора както положително, така и за съжаление по-малко позитивно, за което е нужно повече отговорност. Желязото се кове, докато е горещо. Не пропускайте шанса за успешна връзка днес.

Риби – Тайно искате да се скриете в някой тих ъгъл от всички и всичко. Но не позволявайте на депресията да поеме контрола върху вас. Борба, усмивка и изправяне на главата. Скоро ще можете да забравите за лошото настроение.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Вторият лунен ден е като бял лист, в който предстои да пишем през новия лунен месец. Старайте се да мислите позитивно и си представяйте всичко, към което се стремите по най-добрия начин. Ако вашите желания са силни и чисти, те непременно ще се сбъднат в най-кратки срокове. Използвайте да построите своя ментален модел (подробно планиране) на събитията и делата за предстоящият лунен месец.

Хубаво е да се прояви щедрост. Избягвайте ненужните контакти. Да не се дава воля на нисшите инстинкти.

Усещанията на тялото в този ден са като тест, който ни показва кое е полезно и кое е вредно за нас. Ако си представите хора или храна и ви се повдигне, значи са вредни и трябва да ги избягвате. Необходимо е да се развива щедрост и умение да отдаваме на другите. Не само ние да вземаме, но и да даваме на другите. Не трябва да има съжаление за онова, което даваме.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати